ITALIJA SE TRESE: Žestok napad na Murinja, Portugalac propisno ISPROZIVAN!

Autor:

Sport

11.04.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo reči.

ITALIJA SE TRESE: Žestok napad na Murinja, Portugalac propisno ISPROZIVAN!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Sportski direktor Salernitane Valter Sabatini žestoko je opleo po Žozeu Murinju.

Roma je savladala na Olimpiju Salernitanu posle preokreta sa 2:1.

- Uz svo poštovanje za Romu i rezultate, danas sam video neke odvratne stvari sa stanovišta sporta. Verovatno će Murinjo reći da ne zna ko sam i da nisam osvajao titule, što je istina, ali nije me briga. Neke stvari su neprihvatljive kada igrate u Rimu - rekao je Sabatini i dodao:

Republika

Foto: printscreen/radioradio.it

Valter Sabatini

- Na primer, zašto se čitava kluba buni i ustaje kod svake sudijske odluke na terenu? Čak i kada je blizu aut-linije, svi sa klupe ustaju i bune se. Šta očekuje od sudija bez autoriteta? Oni menjaju odluke pod pritiskom, nisu želeli čak ni da pogledaju penal nad Đurićem. Znam da smo Salernitana i da moramo da izgubimo, ali ja preferiram da bude na drugačiji način.Izvinjavam se Murinju što sam ga prozvao, on je polu-bog, a znam šta sam ja, mnogo toga, ali nikada neću dostići njegov nivo. Znam da nisam osvojio ništa, ali sam barem ozbiljna osoba. Volim svoj tim i voleo bih da mogu igrati i izbeći ispadanje, svi zaslužujemo jednak tretman. Veoma sam iznerviran u ovom trenutku - zaključio je sportski direktor Salernitane uz brojne psovke.

Poznajući Žozea Murinja, odgovor će sigurno uslediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading