Car dobio 40.000 EVRA da RAZVEDE Dalilu? Istina ISPLIVALA na videlo, Dragojevićka van sebe: DŽUKELO, UCENJUJEŠ LJUDE ZA PARE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car dobio je pozamašnu sumu novca da razvede Dalilu Dragojević.

Car dobio 40.000 EVRA da RAZVEDE Dalilu? Istina ISPLIVALA na videlo, Dragojevićka van sebe: DŽUKELO, UCENJUJEŠ LJUDE ZA PARE! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink

Dalila Dragojević i Filip Car pokušali su da pobegnu iz ''Zadruge'', ali su se ubrzo vratili na imanje, nakon čega je u javnosti isplivao njihov razgovor pred samo bekstvo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević beže

Njih dvoje su navodono zbog frizera pokušali da pobegnu sa imanja, zbog čega ih je produkcija kaznila, dok je Dalila zbog iznošenja laži i vređanja produkcije kažnjena sa milion dinara.

- Mrš, klošarčino! 40.000 evra si naplatio ovu životnu situaciju! Stidi se, stidi se! - rekla je Dalila Dragojević.

- 40.000? Mamu ti j**em, od prvog dana znaš moj honorar, od početka muvanja - pravdao se Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević beži iz Zadruge

- Mama ti je rekla da ti ja ne trebam, pa si onda doneo odluku, svaki put s*anje napraviš da bi te izveli, da bi se ti čuo sa bilo kim - vikala je Dalila.

- Ti ucenjuješ ljude, obezbeđenju kragne praviš tamo, džukelo jedna! Nasilnik, a ljudi neće da te diraju zbog tvog posla, to je istina! Sve ovo je istina! Svađaš se tamo zato što ti pare nisu uplaćene! Ucenjuje ljude da mu danas legnu pare na račun - nastavljala je:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

- Ti bi da naplatiš veliku ljubav! Evo ti k**ac! Da vidiš da li ćeš ova tri meseca biti sa Dalilom! Idi sad plovi svojim brodom, ali bez Dalile!

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aja

11.04.2022 07:49

Ovde se nikad neće saznati ko je koga i da li je kupio i prodao. Dalila - Dejan - Car, sve opcije su moguće, na sve su spremni radi novca i "popularnosti". Dejan je najmutniji i najlukaviji, Dalila je najmanipulativnija, najpokvarenija, najlaživija a Car je iskorišten i izmanipulisan, potrčao je za novcem i da barem novac odnese u Crikvenicu, dostojanstvo je izgubio. Ali, Car nije pokvaren kao ovo dvoje, on ima dušu i srce i zato poludi na nepravdu i Daliline laži, pukne i razotkrije sve njene manipulacije. Da, ubeđena sam da je Cara pohlepa za novcem i "slavom" gurnulau u već pripremljenu mrežu Dalile i Dejana.

Odgovori 12 3