Marijana Mićić ISTERALA suprugu i dvoje dece svog partnera iz porodičnog doma? Glumicu RASKRINKALA ostavljena žena!

Autor:

Zabava

11.04.2022

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić je imala aferu sa oženjenim muškarcem.

Marijana Mićić ISTERALA suprugu i dvoje dece svog partnera iz porodičnog doma? Glumicu RASKRINKALA ostavljena žena!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Glumica Marijana Mićić nedavno je dobila ćerku Anu sa svojim dugogodišnjim partnernom Milošem Marjanovićem. Međutim, nije sve u ljubavnom životu glumice uvek išlo tako glatko. 

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić i Miloš Marjanović

Naime, Marijana se svojevremeno našla u epicentru skandala zbog emotivnog odnosa sa Ognjenom Milunovićem. Glumica i Milunović su bili dve godine u vezi sa kraćim prekidima, a onda se u jednom trenutku oglasila i njegova tada još uvek zakonita supruga, frizerka Jasna Milunović. 

Republika

Foto: instagram.com

Marijana Mićić bila u vezi sa oženjenim muškarcem

Jasna je tada iznela niz informacija, koje su za javnost bile dosta intrigantne, ali i kontradiktorne. Te je ona navela da je njen bivši suprug i Marijana sistemski uništavaju, kao i da ju je iz porodičnog stana isterala Marijana koja se tu uselila, što se nije podudaralo sa prvom pričom da se iz stana sama iselila sa njihovo dvoje dece.

-Pošto smo se srele, rekla mi je da ga tuče šipkom zato što ga je hvatala s drugim devojkama. Uvek je dolazio kod mene zbog nesuglasica sa njom, imao je tada užasne ugrize i modrice - govorila je tada Milunovićeva supruga, inače bliska drugarica pevačice Slađane Delibašić, prenosi Stori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Celokupnu priču Mićićeva je oštro demantovala.

- Nikakvu pometnju to nije napravilo u mom životu. Ognjen i ja smo i pre ovog navodnog skandala bili zajedno dve godine i nema razloga da sada bude drugačije. Ni ovoga puta neću komentarisati ničije izjave, niti ću iznositi detalje iz svog emotivnog života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

11.04.2022 16:48

Strašna glumica. Izveštačena, nula katastrofa a očigledno je takav i čovek.