Poznati pevač se UBIO, PIŠTOLJEM razneo sebi glavu: Zvezda Granda otkrila JEZIVE DETALJE o smrti kolege (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar ,,Zvezda Granda" oduzeo je sebi život!

Poznati pevač se UBIO, PIŠTOLJEM razneo sebi glavu: Zvezda Granda otkrila JEZIVE DETALJE o smrti kolege (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Domaću javnost i fanove takmičenja "Zvezde Granda" prošle godine je šokirala vest da je Momir Lukovac (24), jedan od učesnika aktuelne sezone, tragično preminuo.

Tu vest saopštilo je Udruženje estradnih umetnika Crne Gore, kao i nekoliko učesnika popularnog muzičkog takmičenja na svojim društvenim mrežama.

Republika

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Momir Lukovac

 

Krstinja Todorović, takmičarka "Zvezda Granda" i tragično preminuli pevač Momir Lukovac (24) zajedno su išli u muzičku školu, takmičili se u muzičkom šou-programu, godinama su bili bliski.

Republika

Foto: youtube.com/ Lepa Brena, youtube.com/Zvezde Granda

Momir Lukovac i Krstinja Todorović

 

- To se desilo sinoć kasno, ta vest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Ceo život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - ispričala je tada Krstinja. 

- Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Miki

10.04.2022 19:13

Poznat samo blizoj rodbini