Brenin sin NAPUSTIO porodični dom i uselio se u stan od 700.000 EVRA! Viktor dobio LUKSUZNU nekretninu, a evo ko su mu PRVE KOMŠIJE!

Autor:

Zabava

11.04.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena kupila sinu stan od 700.000 evra.

Brenin sin NAPUSTIO porodični dom i uselio se u stan od 700.000 EVRA! Viktor dobio LUKSUZNU nekretninu, a evo ko su mu PRVE KOMŠIJE!

Foto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa

Viktor Živojinović i Lepa Brena

Najmlađi sin Živojinovića, Viktor Živojinović je od svojih roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića dobio skupocenu nekretninu na Novom Beogradu.

Republika

Foto: ATA Images

Brena i Boba kupili sinu skupoceni stan

- Viktor se juče uselio u stan, iako nije kompletno sređen. Zarazio se koronom, pa je odlučio da se izoluje u novom stanu... Planirao je da tek na leto napusti porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi, ali je zbog korone naprasno odlučio da ranije spakuje kofere. Ne smeta mu što su radovi i dalje u toku jer nigde ne izlazi. Hranu mu dostavljaju na adresu, a sa majkom i ocem se čuje nekoliko puta dnevno - počinje izvor blizak Živojinovićima i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Viktor Živojinović dobio stan

- Brena i Boba su za Viktora izabrali stan od 140 kvadrata, za koji su iskeširali čak 700.000 evra! Zanimljivo da će baš oni biti njegove prve komšije! Brena i Boba su za sebe kupili stan na istom spratu. Za razliku od Viktora, njih dvoje neće žuriti sa selidbom. Verovatno će se tek dogodine preseliti u novi stan - zaključuje izvor za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stojan

11.04.2022 08:09

Brena kupila, pa zar Boba nije dobro zaradio dok je igrao tenis. Onda je verovatno dobro i ulozio. Secam se da je Brena pricala kako nema novac da sebi kupi nove haljine za nastupanje, verovatno su svi trebali da je zale.

Bgd

11.04.2022 09:57

@Stojan - Pravilno je reći "...verovatno je trebalo svi da je žale." Reč "trebati" se ne menja kroz lica, tj. nepravilno je reći: ja trebam, ti trebaš, mi trebamo, oni trebaju ili "oni su trebali", kako ste Vi napisali... to je nepismeno. Ako želite da kritikujete druge, onda bi bilo dobro da prvo pogledate sebe, tj. ono što ste živite, govorite i pišete... pa da se zapitate da li ste dovoljno savršeni da bi čeprkali po tudjem životu i drugima davali ocene.