Dalili ĆERKA NAPISALA PISMO, ovo su reči koje kidaju dušu: BUDIM SE U SUZAMA, samo želim da te zagrlim i vidim!

Autor:

Zadruga

04.04.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Dalile Dragojević, navodno je napisala pismo majci

Dalili ĆERKA NAPISALA PISMO, ovo su reči koje kidaju dušu: BUDIM SE U SUZAMA, samo želim da te  zagrlim i vidim!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Javnost je bila šokirana navodnom tvrdnjom da Dalila Dragojević, učesnica Zadruge 5, rodila devojčicu koju krije u Švajcarskoj, što krije čak i od Dejana Dragojevića., a o tome je portal Republika prvi pisao.

Foto: ATA Images

Dalila ovo krije i od muža Dejana Dragojevića

Sada se pojavilo pismo koje je navodno napisala Dalilina ćerka. Naime, izvor iz Švajcarske navodi da je prvi komšija muža i žene koji su navodno usvojili devojčicu, koju je Dalila ostavila pre 8 godina. On je za "Skandal" poslao pismo koje je devojčica navodno namenila rijaliti učesnici.

 - Mama, sanjam te svako veće, što si mi to uradila... Budim se u suzama i plačem, pričaju na televiziji o tebi i meni a mene lažu da je laž ali ja sam čula kad pričaju kako ne msem nikad da saznam za tebe! Mnogo si lepa i imaš lepu kosu, lepša si od ove mame što mi ne da da je pitam za tebe! Samo želim da te vidim i zagrlim. Molim te mama da me nađeš da budemo samo ti i ja srećne - piše u devojčicinom pismu koje je objavio pomenuti nedeljnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

  

Komentari (2)

Loading
Ana

04.04.2022 13:03

Da li je ovo nova bajka? Puno dima, vatre nigde.

Lala

04.04.2022 20:58

Koja glupost. Kćerka koja je ostavljena u švajcarskoj pisala pismo hahaha. Nit bi ona znala nas jezik nit bi znala ko joj je majka. Mani te se laži više.