Uhapšena misica krije pravo BOGATSVO: Dajana ima NEKRETNINE vredne MILIONE, a od LOKALA zarađuje nekoliko HILJADA evra!

Autor:

Zabava

04.04.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja mis Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović je uhapšena zbog elitne prostitucije, a ona je do sada živela na visokoj nozi.

Uhapšena misica krije pravo BOGATSVO: Dajana ima NEKRETNINE vredne MILIONE, a od LOKALA zarađuje nekoliko HILJADA evra!

Foto: youtube.com

Slavica Tripunović Dajana

Slavica Dajana Tripunović je napravila pravi skandal kada je uhapšena pre nekoliko dana u velikoj policijskoj akciji zbog elitne prostitucije.

Republika

Foto: youtube.com/ Estetic Srbija

Slavica Dajana Tripunović

Sada je isplivala informacija da bivša mis Jugoslavije poseduje veliki broj stanova, kuća i lokala koji vrede milione.

- Budući da je odrasla u imućnoj porodici mogla je da uživa u plodovima roditeljskog nasledstva, međutim, pre nego što je uhapšena zbog elitne prostitucije, isticala je da je svoj život podredila sinu Aleksi ali i zanatima kojima se bavila. Držala je kafić, ali i cvećare - počinje izvor i nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com/dajana.tripunovic

Slavica Dajana Tripunović, nekadašnja mis Jugoslavije

- Bukvalno se ne zna broj nekretnina koje Dajana poseduje. Ima lokale koje izdaje i odatle mesečno zarađuje hiljade evra. Pored toga ima i luksuzne stanove, koji su ispunjeni skupocenim nameštajem i detaljima, ali i kuće koje vrede milione - ispričao je izvor, prenosi Kurir.

Dajana je svojevremeno i pokazala kako izgleda stan u kom živi sa sinom, a mnogi su zapazili bambusov parket, nameštaj od morskih algi, belu kožnu garnituru sto i komodu.

Njen stan je prostran i otvoren i jedina vrata, osim ulaznih, su ona od kupatila jer je misica preuredila stan po svom ukusu čim se uselila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Dorotea

04.04.2022 16:47

Može sa svojim telom da radi šta hoće.Legalizovati prostituciju i tačka.Nek svako proba ,pa nek odluči.Treba leći sa nepoznatim i svakakvim zahtevima odgovorit.Jure ih i ponižavaju gore od Velje Nevolje i Dijane Hrkalović.Šta je Hrkalovićka radila sa ministrom,pa tako napredovala.Ona je bila zaljubljena.Kako da ne.Pustite devojke da rade za sebe il ih ubacujte za špijune.Ova devojka prelepa i prefinjena.Čista zavist.Bog joj dao lepotu nek je iskoristi a ne da celi život stoji kraj šporeta i tetoši nesposobnog muža.

Odgovori 19 9
Boško

04.04.2022 22:17

@Dorotea - Potpuno se slažem. Jedna ispravka- nije u pitanju devojka, već gospođa od 51 godinu. I da, jeste prelepa.