Pričala da je BIZNISMEN, a uhapšena zbog PROSTITUCIJE: Ovako je Dajana Tripunović PRAVDALA novac, sin ništa nije ZNAO!

Autor:

Zabava

02.04.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Dajana Tripunović je uhapšena zbog elitne prostitucije, a ranije je pričala da prodaje ruže.

Pričala da je BIZNISMEN, a uhapšena zbog PROSTITUCIJE: Ovako je Dajana Tripunović PRAVDALA novac, sin ništa nije ZNAO!

Foto: instagram.com/dajana.tripunovic

Nekadašnja misica i pevačica Slavica Dajana Tripunović, uhapšina je u velikoj akciji policije protiv elitne prostitucije, a kako su preneli mediji, poslednja mis Jugoslavije je uhvaćena na delu.

Republika

Foto: youtube.com

Dajana Tripunović, bivša mis Jugoslavije

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - kaže izvor "Kurira", a Dajana je svojevremeno pričala da se bavi biznisom:

Republika

Foto: youtube.com/ Estetic Srbija

Dajana Tripunović, bivša mis Jugoslavije

- Mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Bavila sam se ugostiteljstvom, a ponovo bih volela da uđem u te vode. Dugi niz godina se bavim proizvodnjom ruža, imam staklenike sa ružama, i to već 15 godina. To je neki stalni posao - kazala je ona jednom prilikom za "Blic", a tada je navela da njen sin Aleksa nikada nije bio upućen u njene poslove, ali ni u njenu muzičku karijeru:

- On sluša stranu muziku, uglavnom američku. To su prosto te generacije. On je u svetu sporta - ispričala je ona svojevremeno, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

04.04.2022 11:16

Droca na kub