Bivši momci mi DOLAZE u jutarnji, KRIJEMO od njihovih ŽENA: Jovana Jeremić otkrila da je volela uticajne muškarce!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

02.04.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vraćam se starim ljubavima, ali kod mene se nikad ne zna kad će prošlost da postane budućnost. I dan-danas me zovu: "Ljubavi moja, draga moja", priča voditeljka.

Bivši momci mi DOLAZE u jutarnji, KRIJEMO od njihovih ŽENA: Jovana Jeremić otkrila da je volela uticajne muškarce!

Foto: Instagram.com

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Jeremić otkriva da je pred kamerama u više navrata ugostila bivše partnere, ali da su tako dobro prikrili stare strasti da niko nije posumnjao da su nekada bili intimni.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Jovana Jeremić, voditeljka

- Moji bivši momci su izuzetno uticajni muškarci. Nikad ne otkrivam ko su, ali su veoma uspešni u svojim profesijama i moji veliki prijatelji danas, kao i ja njihov, za ceo život! Ne vraćam se bivšim ljubavima, ali kod mene se nikad ne zna kad će prošlost da postane budućnost! Neki bivši momci su dolazili kod mene u jutarnji program i niste ni primetili ko su! Obožavaju me, kažu mi: "Ljubavi moja, draga moja." I dan-danas to su čiste emocije. Mislim da ženama ne smeju da pričaju jer će one da dobiju kompleks! I ne treba da znaju - priča Jovana kroz osmeh i objašnjava da žena nikada sebi ne sme da dozvoli da bude ljubavnica:

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

Glumice su veće švalerke od pevačica

Jovana je poznata kao neko ko nema dlaku na jeziku, a ovog puta, na tapetu su joj se našle glumice.

- Mislim da su glumice većinom švalerke, a da se ne ljute, takav im je skor. Što se pevačica tiče, 90 odsto njih su srećno udate žene! Imaju po nekoliko brakova, nebitno, ali su srećno udate. Polazim od Zorice Brunclik, Kaće Grujić, Seke... One su sve porodične žene - priča voditeljka.
Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić, voditeljka

- Svaka žena koja sebi dopusti da bude druga pre ili kasnije završi ili u ludnici ili na bromazepamima, pa se krije da joj nije dobro psihički. Mali procenat je onih koje ostanu normalne, to je odraz da te partner ne ceni dovoljno čim te je stavio u tu poziciju. Muškarac koji voli za ženu pomera planine! Nijednog partnera nikada nisam prevarila i to se zna, kao i da nikada nikome nisam bila švalerka! Žena sam koja ima kodekse, udala sam se misleći da će moj brak biti za ceo život. Ipak, više volim vanbračne zajednice jer su mi kvalitetnije od brakova.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Jovana Jeremić, voditeljka

Jeremićka otkriva da je od malih nogu znala da je televizija njen život i da je brojna osporavanja nikad nisu omela u nameri da postane TV lice.

Nato moja, udaj se još dva puta, sebi sam isto rekla!

Jeremićka otkriva da se neće libiti da se ponovo uda ukoliko nađe onog pravog:
- Nataša Bekvalac je imala nekoliko zajednica, ali je iskrena prema sebi. Ona je imala problem što je previše dobra i što je išla srcem. Zaletala se i srljala, ali je pošten čovek. Volim je što ima dobru dušu. Džabe pričaju o njoj svašta, lako je biti pošten kad te niko neće. Nato moja, udaj se još dva puta, sebi sam isto rekla! Ona se nije krila kad su joj nudili brak, za koga je htela i udavala se. Postoje žene koje su rođene da se udaju i one koje se nikada neće udati!

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

- Sa 13 godina sam odlučila da ću biti voditeljka, tad sam počela da vodim emisiju na jednoj lokalnoj televiziji u Lazarevcu i od tog momenta sam znala da će televizija biti moj život iako su drugi mislili da je to meni samo pubertetski i prolazna stvar. Ni u jednom momentu nisam izgubila veru u sebe i to je negde na prvom mestu. Čak ni kad nisam imala podršku u porodici jer oni nisu želeli da im ćerka bude voditeljka, već advokat, nisam odustala. Zato koristim moj jovanizam često: "Verujem sebi ne zato što sam uvek donosila ispravne odluke, već što sam preživela one pogrešne." Pobede i poraze sam nosila na štiklama i nikada, čak ni kad mi je bilo najgore nisam sumnjala u sebe. Ne bih mogla da zamislim život bez televizije. Do sada mi je bila borba, sada je uživanje. Uvek sam znala da ću biti broj jedan - tvrdi ona i dodaje da je ponosna na sebe što je otvoreno govorila o vršnjačkom nasilju koje je doživela:

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Jovana Jeremić, voditeljka

Željko i Milica Mitrović su mi dali raširena krila, Pink je moj dom

Jovana ne krije da je presrećna što je postala deo ružičastog jata, kao i da od čelnika Pink televizije ima punu podršku:
- Mene je bog blagoslovio kad sam prešla kod Željka Mitrovića. Imam fantastičnu saradnju sa Željkom i Milicom, to su ljudi koji potpuno razumeju tu moju dozu kreativnosti i pozitivnog ludila jer sam potpuno drugačija. Ja jesam na Hepiju postala ime i prezime, ali zvezda sam postala na Pinku. To je ono što ti Pink daje, meni je dao mogućnost da radim šta hoću u jutarnjem programu. Dali su mi raširena krila. Ceo život njima neću moći da vratim što su mi dali takvu slobodu i pripadnost, Pink je moj dom!

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

- To je bilo svakodnevno maltretiranje od dece. Ne želim da ih sretnem na ulici, mislim da mi se ne bi ni javili jer ih je sramota svog ponašanja. Mislim da su ljubomorni i dan-danas, to se vidi. Ta deca nisu trpela nekog ko je bolji od njih i nikome ništa nisam zaboravila. Znam svako ime i prezime, svaku uvredu koja je stigla na moju adresu kad sam bila najslabija i sama protiv svih. A trenutak za naplatu će doći, život je pred nama. Stara sam čekalica i život će sve da namesti. Deca koja su drugačija moraju da budu jaka. Imala sam strašnu veru u sebe, šikanirali su me svakodnevno, na konto moje visine, mog učenja, da sam štreber, najstrašnije uvrede su bile. Nije me to ništa pogađalo, ali zbog tih problema koje sam imala u školi sam kasnije dobila prvi ciklus i žao mi je što nisam tužila školu, uzela bih im svu imovinu. Suštinski, to sam potisla, ali sve njih koji su nepravdu učinili ću sačekati. Hteli su da me potabaju, ubiju u pojam, da skrenem!

Ispovest Jovane Jeremić možete pogeldati u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading