Lezbijke ŠAMARAM i PLJUJEM u facu: Stoja priznala da je imala iskustvo sa ISTIM POLOM!

Autor:

Zabava

21.03.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna pevačica iz Sarajeva je bila mnogo zaljubila u mene, a to mi je teško palo. Tada, pre 25 godina, to je bio tabu. Jedva sam se otresla nje, otkrila je pevačica.

Lezbijke ŠAMARAM i PLJUJEM u facu: Stoja priznala da je imala iskustvo sa ISTIM POLOM!

Foto: Republika.rs

Folk pevačica Stoja Novaković priznaje da je zbog ljubavi bila spremna na mnoge ludosti i radila svašta, ali za sebe trvdi da je klasičan tip koji voli zrele muškarce. Međutim, ona se prisetila jednog iskustva iz mladosti, koje pamti kao veoma traumatično, kada se jedna devojka zaljubila u nju, zbog čega ona, kako kaže, sada šamara žene naklonjene istom polu ako samo pomisle da joj priđu.

Republika

Foto: instagram.com/stoja_institucija

Stoja Novaković, pevačica

- Na početku moje karijere desilo se da je jedna devojka koja je završavala muzičku akademiju u Sarajevu bacila oko na mene. Imala je anđeoski glas. Mnogo je bila zaljubila u mene, a to mi je teško palo. Tada, pre 25 godina, to je bio tabu. Jedva sam se otresla nje - otkrila je pevačica kakvo je iskustvo u mladosti imala s istim polom i naglasila da joj se od tada gadi i sama pomisao da joj se neka žena približi.

Republika

Foto: printscreen

Stoja Novaković, pevačica

Seka je namestila presudu, ali halalila sam joj tih 100.000

Pevačica je progovorila i o mukama s kolegama, aludirajući na Seku Aleksić, s kojom je bila na sudu. Naime, Seka je tužila Stoju za klevetu jer je Novakovićka u jednom tabloidu izjavila da je Aleksićka oralno zadovoljavala gazdu lokala u kojem je nastupala, i to pred prisutnim gostima i članovima orkestra. Zbog toga je Stoja 2017. isplatila Seki 100.000 dinara jer ju je dobila na sudu.

- Imala sam krvave muke poslednjih 10 godina u smislu pljuvanja, nameštanja sudova, prošla sam katastrofu. Sve sam to halalila svojom dobrotom, nek ste vi živi i zdravi. Živimo u vreme zla, nadam se da će doći bolje vreme. Za mene su pisali da sam bila ubica 2002. Što se tiče kolega, i oni su mi pakovali gluposti, sve to zbog moje energije. Ima kolega koje su gradile karijeru na osnovu mog imena - rekla je Stoja.

- Od tada nikad više. Sada pretim takvima. Lezbijke šamaram i pljujem u facu. To mi je trauma iz mladosti. Ko god priđe, dobije šljagu. Ne volim ženske. Ne volim mlađe. Ne eksperimentišem.

Republika

Foto: Republika.rs

Stoja Novaković, pevačica

Ona ne krije ni kroz kakve je užasne muke prošla prilikom plastičnih operacija u Istanbulu na koje je pukla velike pare da bi izgledala što bolje, ali, isto tako, kaže da je baš briga što je bacila novac jer se sada ne pridržava nikakvih pravila.

Zakucala sam se kolima u zid da bih vratila muža

Stoja je otkrila i kako je zbog muža slupala nova kola o zid samo da bi imala povod da ga pozove kad su se posvađali.

- Ja i moj muž, kada smo bili na početku veze, nešto smo se zakačili, završavamo vezu i ode čovek od mene. Nit me je zvao da pita kako sam ni šta sam, a ja tad tek položila vozački za auto. I odem s drugom na piće, nisam pila alkohol, bila trezna. Vratim se kući i sad, razmišljam, kako da ga vratim, da on bude džentlmen, a ja jadna i da se pomirimo. I ja sednem u nov auto, samo što sam ga kupila, skucam se u zid. I samo - bam. Rasturio se ceo auto. Nije bilo više popravke ni ništa. Mnogo luda i originalna, radim nenormalne stvari. Nije provalio da sam namerno skucala kola. Pitao me je da li sam zdrava. Posle sam ga privela na razgovor, da vidim gde je i s kim je bio. Od tada više nije odlazio - ispričala je Stoja.

- Sada sam rešila da uživam, zdrava sam. Imala sam tešku operaciju u Istanbulu, devet i po sati sam bila u veštačkoj komi. Buđenje je bilo užasno, bolovi katastrofa, ali se i dalje ne pridržavam pravila. I jedem i pijem, baš me briga koliko je operacija koštala. Da li sam nekome lepa, sebi kažem da sam ribetina. U novom spotu ću da letim, biću Supermen. Kakva je pesma, mora da bude i takav spot i energija. Mora sve skupo da izgleda. Ako osetim potrebu da budem punačka, ješću na milost i nemilost, biću punačka - zaključila je Stoja u jednoj emisiji na BN televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading