UBIO SAM OCA I MAJKU: Stric muškarca koji je usmrtio roditelje otkrio užasavajuće detalje krvoprolića kod Smederevske Palanke

Autor:

Hronika

21.03.2022

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš I. ubio je danas iz lovačke puške oca A.I. i majku G.I. u njihovoj vikendici u zaseoku Počevica, kod Kusatka, blizu Smederevske Palanke.

UBIO SAM OCA I MAJKU: Stric muškarca koji je usmrtio roditelje otkrio užasavajuće detalje krvoprolića kod Smederevske Palanke

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Mladić je pucao iz očeve lovačke puške.

Oca je usmrtio hicem u stomak u dvorištu, dok je majku pogodio u glavu i ona je preminula na licu mesta, ali u kući.

Kako reporter Kurira sa lica mesta saznaje, porodica živi u Kusatku, a A.I. i G.I. svakodnevno dolaze u Počevicu kod Smederevske Palanke, gde imaju stoku.

Inače, A.I. je bio vlasnik kafane u Kusatku.

Jutros je ovaj bračni par, kao i obično, došao u vikendicu, a sa njima je bio i sin Miloš, koji se nedavno vratio iz inostranstva, gde živi.

Kako saznajemo iz njihovog bliskog okruženja, nikada se nisu svađali i važili su za dobru i poštenu porodicu. Utoliko je šok posle današnje tragedije veći.

Oko 13 sati začuli su se pucnji, ali se niko od komšija nije obazirao, jer je to česta pojava u predelu gde ima mnogo lovaca, kakav je i A.I. bio. Takođe, oružje se u tim krajevima neretko koristi zbog mnogo lisica i drugih životinja koje stignu i do kuća.

Prvi komšija, ujedno i brat A.I., kaže za Kurir da je nedugo posle pucnja kod njega dotrčao Miloš, koji je bio nag. Navodno je upao u neku vodu pored kuće, pa se zato skinuo.

Mladić je kukao i jecao, dok napokon nije procedio kroz zube:

"Dođi ovamo, ubio sam oca i majku".

Šokirani stric krenuo je za golim bratancem, a kada je svog brata video mrtvog pored upaljenog traktora, prema sopstvenom priznanju, uplašio se i pobegao, a zatim pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Dok je odlazio sa mesta zločina, Miloš je povikao:

"Daj, pomozi mi da ih oživim".

Nažalost, nesrećnom bračnom paru nije bilo pomoći.

Oni su se spremali da idu u šumu po drva, zbog čega je traktor radio, ali ih je u tome sprečio sin ispalivši smrtonosne hice.

Uviđaj je završen, tela odnesena, a kuća, u kojoj i dalje gori svetlo, je zapečaćena.

Motiv svirepog dvostrukog ubistva za sada nije poznat.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading