U STANU JE JOŠ JEDAN LEŠ: Jasminin sin u šoku nakon očevog ubistva, majci poručio da bi bilo bolje da se ubila

Autor:

Hronika

05.03.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više sumnja da je ubila i njihovog psa.

U STANU JE JOŠ JEDAN LEŠ: Jasminin sin u šoku nakon očevog ubistva, majci poručio da bi bilo bolje da se ubila

Foto: Prinskrin

Ne mogu da verujem da je tako nešto mogla da uradi. To jeste moja mama, ali monstrum je blaga reč za nju, ovo je Denis M. (21), najstariji sin Jasmine Stjepanović koja je, kako se sumnja, ubila supruga Sinišu Sjepanovića i danima ga držala u stanu, da bi potom pokušala da izvrši samoubistvo, rekao u svojoj ispovesti o zločinu koji se dogodio i koji je njegov i život njegovog brata i sestara, Sinišine i Jasminine dece, pretvorilo u pakao.

Denis kaže da se nakon svega što se dogodilo oseća kao da je umrla i njegova majka.

- Osećam se kao da je umrla tu noć. Najveća greška je što sam joj slepo verovao. Ne znam da li će greh ići na moju dušu, ali bolje da se ubila - progovara potreseni Denis.

Nakon toga je otkrio da je na dan kad je zločin otkriven do kasno bio na poslu.

- Drug me je dovezao skoro do zgrade i kada sam izašao, vidim policiju i Hitnu. Potrčao sam i video da se nešto dešava u stanu. Krenuo sam da se probijam kada mi je neko rekao od policajaca: “Mama ti je živa.” Kada sam pitao šta je problem, šta se dogodilo, samo sam čuo: “Problem je što u stanu ima još jedan leš.” Tada mi se ceo svet srušio - priseća se mladić.

Denis priznaje da je uočio čudno ponašanje majke, ali i da nije pridavao značaj.

- Kada bih je pitao nešto u vezi sa Sinišom, ona bi počela da plače. Postala je previše brižna prema meni, non-stop su bila pitanja: “Da li si jeo?”, “Koliko imaš posla, kada ćeš kući?” Začudilo me je i pitao sam je otkud to, a ona mi je odgovorila: “Tebe majka voli” - priča mladić.

Denis sve više sumnja i da je njegova majka ubila i njihovog psa…

- Imali smo maltezera Kokija. Krajem januara sam otišao do Aranđelovca, gde sam upisao višu školu, da odnesem neke papire, kada mi je majka javila da je pas izleteo na ulicu, da su ga tada udarila kola i da je uginuo. Pitao sam je da li čuje sebe šta priča i rekao joj da ne mogu da verujem da je to dozvolila. Sada pretpostavljam da ako je ubila čoveka koga je volela, mogla je da ubije i psa - kaže Denis.

U vreme kada je Siniša navodno bio u bolnici, Denis je dobijao poruke sa njegovog telefona.

- Čudne su, on je uvek pisao smislene poruke, sa zarezima, tačkama i koristio je kvačice na slovima kao što su ć, č, š, đ, a u poslednje vreme od njega sam dobijao, da tako kažem, prostačke poruke - objašnjava on.

"Monstrum je blaga reč za nju"

Mnoge stvari koje su plasirane ovih dana u medijima nisu istinite, navodi mladić.

- Sa Sinišom sam imao odnos kao što imaju otac i sin. Moj otac je poginuo kada sam imao tri meseca i Siniša je od tada brinuo o meni kao o rođenom detetu, odškolovao me je, zaposlio pre tri godine kod svog prijatelja. Ne mogu da poverujem da je tako nešto mogla da uradi. To jeste moja majka, ali monstrum je blaga reč za nju - navodi sagovornik.

On ističe da nikada nisu imali neki veći problem, nesuglasice su bile jedino zbog finansija.

- Na mnogo adresa je pokucala i tražila novac, pričajući da joj ja ne dajem pare. Neki su joj dali, neki nisu. A ja sam joj 15. februara dao dve trećine svoje plate. Ona je mene zavadila sa svima, sa svom mojom rodbinom koju sam imao sa očeve strane. Uspela je da sve ljude međusobno posvađa - navodi mladić.

Oproštajno pismo je ostavila njemu, ali ga je prvi pronašao devetogodišnji brat.

- U tom pismu je krupnim pisalo: “Deki, sine, tebe majka voli iako znam da me nikada nisi voleo kao Sinišu. Sahranite me sa njim, a i ne mora. Sve stvari u stanu su tvoje i molim te ne dozvoli da Stjepanovići uzmu starateljstvo. Budite dobri, voli vas mama - otkriva potreseni mladić, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading