Jelena Pešić I Mladen Vuletić otkrili POL BEBE: Na venčanju se desilo POTPUNO ČUDO, svi prisutni briznuli u plač od sreće! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

02.04.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić i Mladen Vuletić otkrili su pol bebe na venčanju!

Jelena Pešić I Mladen Vuletić otkrili POL BEBE: Na venčanju se desilo POTPUNO ČUDO, svi prisutni briznuli u plač od sreće! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Jelena Pešić i Mladen Vuletić su se danas zavetovali na večnu ljubav i izgovorili sudbonosno ,,da", a ono što niko nije znao, jeste da će na dan venčanja zapravo saznati za pol bebe. 

Poznato je da je Jelena tri meseca krila trudnoću od javnosti, što bi se reklo zbog uroka, a sada je otkriveno na njihovoj svadbi i da li će dobiti dečaka ili devojčicu. 

Portal Republika.rs došao je do ekskluzvinog snimka sa venčanja Jelene i Vuletića, dok su otkrivali pred svedocima da li će dobiti dečaka ili devojčicu. Nakon što su probušili balon, izleteno je mnoštvo roze balončića, što bi označilo da će dobiti devojčicu. 

 

Salom se prolomio gromoglasan aplauz, a Jelena i Mladen su nastavili da se vesele sa prijateljima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading