Era Ojdanić muči MUKU sa unucima: Jedan je UHAPŠEN, a drugi je napravio SKANDAL neviđenih razmera u RIJALITIJU!

Autor:

Zabava

02.04.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuci Ere Ojdanića su poznati po skandalima, pa je tako Nikola Anđelić uhapšen zbog prostitucije, dok je Uroš Anđelić napravio pravu pometnju u jednom rijalitiju.

Era Ojdanić muči MUKU sa unucima: Jedan je UHAPŠEN, a drugi je napravio SKANDAL neviđenih razmera u RIJALITIJU!

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Nakon što je fitnes instruktor Nikola Anđelić uhapšen zbog prostitucije, njegov deda, folk pevač Era Ojdanić je ostao u šoku kada je čuo šta se desilo.

Republika

Foto: Estock/Č.VUKOJIČIĆ

Era Ojdanić, pevač

- Moram da stanem, kako ste čuli da je to moj unuk? Dečko je dobar, evo morao sam da stanem da me ne udari auto. Verujte mi, on je bez ijedne krivične prijave. Dečko za primer. Završio je DIF, fakultet, radi kao trener. Bavi se fitnesom. On je prvo dete moje ćerke. Moj prvi unuk. Kuku. Da je ovaj srednji Uroš pa da se ne iznenadim, ali ovaj nikad mrava nije zgazio - rekao je Era.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića

Međutim, pevačev drugi unuk, Uroš Anđelić, je takođe poznat po skandalima koje je pravio tokom učestvovanja u jednom rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Uroš Anđelić, unuk Ere Ojdanića

Naime, Uroša je tada oralno zadovoljila u uživo programu jedna prostitutka, a on je bez trunke blama spustio donji veš i prepustio se uživanju. Međutim, Era je tada podržao njegovog unuka jer je isticao da ne vidi ništa loše.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Online

Era Ojdanić, pevač

- Šta ima loše u tome? Ona je to tražila, on joj je samo pružio to zadovoljstvo. Rekao sam mu pred ulazak da bude opušten i da se zeza, izgleda da se previše opustio. Ne radi on ništa što ne rade njegovi vršnjaci, pokazao je matorki šta radi mlada raketa - rekao je Ojdanić, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading