Komšije Lepe Brene BESNE na pevačicu zbog kuće: Nećemo SUMNJIVE tipove u komšiluku, svi su se UZNEMIRILI!

Autor:

Zabava

04.04.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Lepe Brene su istakle da su jako ljute na pevačicu jer prodaje vilu, a oni ne žele u komšiluku "sumnjive" tipove.

Komšije Lepe Brene BESNE na pevačicu zbog kuće: Nećemo SUMNJIVE tipove u komšiluku, svi su se UZNEMIRILI!

Foto: Printskrin

Lepa Brena skoro četiri decenije živi u jednoj od najlepših Karingotnki sa velikim bazenom i dvorištom, a kako pričaju njene komšije, neće još dugo tu živeti.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena, pevačica

Kako tvrde komšije, Boba i Brena su prošle godine pazarili luksuzni stan u naselju "West 65", a od tada je njihova kuća na prodaju.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena, pevačica

- Kad se proširila priča da je neki albanski biznismen zainteresovan za Breninu kuću u kojoj bi navodno napravio kockarnicu poluzatvorenog tima, svi su se uznemirili. Pa niko ovde ne želi da u komšiluku ima sumnjive tipove. Na sreću, od toga nije bilo ništa, ali sad se priča da su za Breninu „Karingtonku“ zainteresovani neki imućni Rusi i Ukrajinci, boga pitaj ko su, koji bi da šire posao sa bezbedne teritorije - ispričala je jedna komšinica, pa je dodala da se nikome iz naselja ne sviđa to što prodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena, pevačica

- Meni to nikako ne dopada, ovo je miran kraj, ovde žive porodični ljudi sa decom. Ne zanima me da li prodaje kuću ili ne, ali ne bih volela da tu dođu neki koji bi uneli buku, ili se bavili poslovima kojima ovde nije mesto. Brena i Boba su mi veoma dragi, stalno ih viđam, razumem da im je kuća prevelika jer su deca otišla na svoju stranu, ali mi se ne dopadaju te priče da dolaze stranci koji tu neće da žive, nego da šire posao. Kakav je to posao, pitam se? - ispričala je komšinica, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading