POBEDA MIRA I STABILNOSTI, NAŠEG NARODA I SRBIJE: Predsednik glavne skupštine SDSS-a Stanimirović čestitao Vučiću

Autor:

Vesti

04.04.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik glavne skupštine SDSS-a Vojislav Stanimirović zajedno sa predstavnicima stranke i čelnicima srpskih institucija na istoku hrvatske, čestitao je predsedniku Vučiću ubedljivu pobedu u prvom krugu.

POBEDA MIRA I STABILNOSTI, NAŠEG NARODA I SRBIJE: Predsednik glavne skupštine SDSS-a Stanimirović čestitao Vučiću

Foto: ST/V. LUKIĆ

- Poštovani Predsedniče Aleksandre želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobedi već u prvom krugu. Vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije. To je pobeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima.

Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavom regionu i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobeda Vas i pobeda SNS-a doneće godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Vučić, glasanje

Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredeljenjima našeg naroda kako u Srbiji tako u regionu. Nastavak vođenja odgovorne politike doprineće još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu. Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada Vaša pobeda je i naša pobeda i pobeda svakog Srbina živio on u Srbiji ili van nje. Čestitamo Predsedniče!

Čestitku su pored predsednika Glavne skupstine SDSS-a Vojislava Stanimirovića, potpisali i Dejan Drakulić predsednik Zajedničkog veća opština, Dragana Jeckov potpredsednica SDSS-a, Srđan Jeremić dožupan Vukovarsko-sremski i Srđan Kolar zamenik gradonačelnika Vukovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

04.04.2022 09:53

Bravo za Vucica, pokazao je ko je gazda