Potresna ispovest Mensura Ajdarpašića o SAMOUBISTVU OCA ledi krv u žilama! Zakukala je samo ''GDE MI JE DETE?'', ja sam trčao i vikao ''TATA NE, VRATITE GA''!

Autor:

Zadruga

03.04.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić u potresnoj ispovesti otkrio sve o očevom samoubistvu.

Potresna ispovest Mensura Ajdarpašića o SAMOUBISTVU OCA ledi krv u žilama! Zakukala je samo ''GDE MI JE DETE?'', ja sam trčao i vikao ''TATA NE, VRATITE GA''!

Foto: printscreen/TV Pink

Mensur Ajdarpašić bio je gost emisije ''Premijera-vikend specijal'' gde je u svojoj potresnoj ispovesti otkrio sve detalje svog teškog i bolnog detinjstva, kao i gubitka oca.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Mensur Ajdarpašić u Premijeri

Naime, Mensurov otac je oduzeo sebi život, a on sada otkriva na koji način se to desilo.

- Svi smo bili tu, majka samo nije bila u kuću, ali jesu njegovi najbliži, njegove sestre, majka, mi sinovi i deca njegovih sestara. Sve je bilo pozitivno, svi smo bili na okupu, sve je bilo dobro. Pamtim ga neverovatno, nikada ga nisam zaboravio, a bio sam mali. Sve sam u detalj zapamtio. Dešava se to da nas je te noći, tačnije u nekim jutarnjim časovima probudila baka i samo je zakukala: ''Gde mi je dete?'' - počinje Mensur i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Mensur Ajdarpašić o ocu

- To je bio njen sin jedinac, imala je ćerke i njega i mi smo ostali dva sina od tog jednog sina. Ona je tražila našeg ova kroz kuću, ali ga ona nije našla. Moj otac se bavio i pevanjem, vozio je i taksi u slobodno vreme, ali je auto te noći bio u garaži, ona ga je tražila po sobama gde je on obitavao i zatekla ga je u hodniku sobe u toj nezahvalnoj situaciji. Sahranila je i dve ćerke, veliku je bol ona doživela.

Mensur ne krije i da se iako je bio mali, dobro seća trenutka kada su oca mrtvog iznosili iz kuće.

- Sećam se kada su ga izvodili, tada sam rekao: ''Tata ne, vratite ga'', kad su ga stavili u auto, ja sam bio svestan svega, ali nisam mogao da verujem, bio sam malo dete, bilo mi je to sve neverovatno i šokantno.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Mensur Ajdarpašić o očevom samoubistvu

Ajdarpašić dodaje i da nikada nije saznao iz kog razloga je otac oduzeo život, ali da su mu mnogi govorili da je zbog njegove majke, što on ne želi da prihavti,

- Ne znam zašto se ubio, nikada nisam saznao, tu su razne teorije, koga god da sam pitao i majku i njegove sestre, razne se teorije tu vrte. Ne možemo nikoga kriviti, mi sami odlučujemo kako ćemo živeti. Znate, treba biti jako povređen da se tako nešto uradi. Nezahvalno bi bilo prema mojoj majci da ja kažem da je to zbog nje, kada sam to rekao možda sam brzopleto postupio. Njihov odnos nije bio dobar, bio je turbulentan.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Mensur Ajdarpašić o detinjstvu

- Meni su njegove sestre i bižnji govorili da je to jer je bio povređen od moje majke, on je doživeo prevaru, nisam dozvoljavao sebi da previše ulazim u te neke stvari, jer ja nju moram poštovati kakva god da je jer je ona moja majka.

Iako se oca dobro sreća i pamti samo najbolje trenutke, Mensur priznaje da mu jako nedostaje i da se često zapitao zašto se to baš njima dogodilo.

- Trudim se da ga dobro pamtim, prva slika kada pomislim na njega jeste kada ležemo popodne, bili smo jako disciplinovani, uvek se znalo kada se šta radi ikada se odmara ja sam uvek spavao sa njim, on uvek ruku prebaci preko mene i ja sam jedino tako mogao da zaspim. To mi je urezano i pamtim da ljudi ono što o njemu imaju da mi kažu jeste samo najbolje. Dešavalo se da mi je trebala očinska ljubav, prosto ti fali, vidiš sve ostale za stolom, članovi porodice sede zajedno, vidiš da su svi tu na okupu i nasmejani, srećni i niko ne fali, ovo kada živite sa znanjem da vam neko fali i zašto je baš vas moralo to da snađe i bude vam krivo. Nisam nepošten prema životu i drugima, pa se zapitam zašto baš nama? - iskren je Ajdarpašić koji na kraju otkriva šta je to zbog čega se kaje:

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Mensur Ajdarpašić ispovest

- Malo puta sam ga nazvao ''tata'' i rekao ''volim te''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
jasna

03.04.2022 15:53

divan decko oci su mi pune suya samo napred divni decace

mina

04.04.2022 05:58

mensur je dobar decko bey obyira na sve vcolela bi da pobedi

elena

05.04.2022 09:54

MENSi DO POBEDE NAJBOLJI DECKO