Sanja Stanković konačno PROGOVORILA! Otkrila sve o HAPŠENJU i ELITNOJ PROSTITUCIJI, priznala da je OTIŠLA iz Srbije!

Autor:

Zabava

03.04.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković se nakon akcije policije hapšenja elitnih prostituki oglasila i otkrila sve vezano za hapšenje.

Sanja Stanković konačno PROGOVORILA! Otkrila sve o HAPŠENJU i ELITNOJ PROSTITUCIJI, priznala da je OTIŠLA iz Srbije!

Foto: printscreen/TVPink

Pre nekoliko dana je javnost uzdrmala vest o velikoj akciji policije hapšenja elitnih prostituki, a posebna se prašina podigla kada je izašao u javnost spisak poznatih dama koje su uhašene u ovoj akciji, među njima i Sanja Stanković, nekadađnja zadrugarka, a sada voditeljka RED televizije.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Sanja Stanković o elitnoj prostituciji

Sanja je navodno jako potresena celokupnom situacijom, te se sada uključila u program emsiije ''Premijera-Vikend specijal'' i demantovala sve ove navode, pa istakla da je tokom akcije bila u Cirihu kod majke Branke.

- Nije prvi put da me povezuju sa tom pričpom, to su priče rekla-kazala. U Zadruzi ljudi kad se svađaju iznose neistinu. Kad se desilo to hapšenje, ja nisam bila u Srbiji. Sa svojim dečkom sam došla da proslavim rođendan svoje majke u Švajcarskoj. Nije mi bilo dobro kad sam videla naslove da sam uhapšena. Čitam razne gluposti i nebuloze. Nije istina da me policija zvala, moja advokatica će se pozabaviti tim odakle je to krenulo - istakla je Sanja i dodala da nema veze sa devojkama koje su uhapšene u ovoj akciji:

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Sanja Stanković o hapšenju

- Te devojke koje su pohapšene stvarno ne znam ko su! Glupo je da mašu mojom slikom i da pojedini voditelji komentarišu! Nemam šta da krijem, ne postoje nikakvi dokazi da sam ja deo toga. Meni više ništa nije jasno, moje ime se baš provlači! Moram da se pravdam zbog nečeg što nije istina! Mami je propao rođendan, meni je ceo vikend propao. Taman sam sredila život kako treba, ali to očigledno smeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dara

03.04.2022 14:59

Nisam ni očekivala da će odmah da prizna.