PREKIPELO MU ZBOG SRAMOTE HOLANĐANA: Oglasio se Tadić i izazvao BURU!

Autor:

Sport

03.04.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je u žiži javnosti u Holandiji.

PREKIPELO MU ZBOG SRAMOTE HOLANĐANA: Oglasio se Tadić i izazvao BURU!

Foto: Starsport

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić oglasio se povodom incidenta koji trese Holandiju. Naime, srpski reprezentativac je, tokom duela sa Groningenom (3:1), gađan čašom piva, a poručio je da, kao nekadašnji igrač zeleno-belih, nije zaslužio takav tretman.

Uvek ću govoriti da je Ajaks ostvarenje mojih snova, ali Groningen i Tvente, moji nekadašnji klubovi, takođe će zauvek biti u mom srcu. Nikada ne slavim golove koje dam Groningenu, nisam to radio ni kada sam igrao za Tvente, a ni sada za Ajaks. Ali, nisam zaslužio ovakav tretman. Bar mislim da nisam zaslužio. Gronigen je zaradio na meni, usrećio sam ljude, bili su ponosni što sam igrao tamo i što smo tada ostvarili najbolje rezultate u klupskoj istoriji. Tako da… veoma sam razočaran. Ovo je veoma ružno s njihove strane. Ali, u redu, svako ima pravo na sopstvene izbore - naveo je Srbin, strelac gola i asistent na pomenutoj utakmici.

 

 

Podsetimo da je Groningen bio Tadićev prvi klub u zemlji "Lala" u kome je stekao punu afirmaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Delija 74

03.04.2022 17:54

To sve Govori o Kulturi zapada !!!! a mrzime kada Licemerno hoce nekog da Nauce o Kulturi Prvo neka oni Pogledaju svoju Kulturu kakva im Varvrska i neljudska !!!!!!