MAĐIONIČAR RAZGALIO PIKSIJA! Selektor može mirno da spava - FENOMENALNA VEST koja je podigla Srbiju NA NOGE posle žreba za Mundijal!

Autor:

Sport

02.04.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominacija!

MAĐIONIČAR RAZGALIO PIKSIJA! Selektor može mirno da spava - FENOMENALNA VEST koja je podigla Srbiju NA NOGE posle žreba za Mundijal!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Ajaksa izvojevali su tesnu pobedu nad Groningenom u 28. kolu Eredivizije rezultatom 3:1 (2:1), posle preokreta. Za novo slavlje Kopljanika najzaslužniji je bio kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji je zabeležio gol i asistenciju.

Tadić je najpre uspešno proigrao Klasena u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, da bi potom realizovao penal za preokret.

Prethodno je Larsen doveo zeleno-bele u vođstvo, a konačnih 1:3 postavio je Berhajs u finišu meča.

 

 

Sjajna forma Tadića sigurno raduje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, posle žreba u Dohi, a očekuje se da kapiten sa uspehom prevodi Orlove to podviga na Mundijalu.

Ajaks se, sa nova tri boda, učvrstio na čelu tabele holandskog šampionata sa 69 bodova, pet više od drugoplasiranog PSV-a koji ima i utakmicu manje, dok je Groningen na osmom mestu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading