Žika Jakšić napisao TESTAMENT? Voditelj će SVE OVO raspodeliti sinovima

Autor:

Zabava

03.04.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić je navodno spreman i da napiše oporuku.

Žika Jakšić napisao TESTAMENT? Voditelj će SVE OVO raspodeliti sinovima

Foto: ATA Images

žika

Žika Jakšić navodno će napisati testament. Voditelj "Nikad nije kasno" ne časi časa i želi da materijalno obezbedi svoja dva sina, kako navodi časopis "Svet".

Nakon što se razveo od druge žene, voditeljke Dajane Paunović, Jakšić je neko vreme sam živeo, pa se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio njegov sin Andrija. Odskoro sa njima živi i Andrijina žena, a Žikina snaha, Jehoslava.

Foto: Instagram.com

Andrija i Jehoslava Jakšić

- Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mesta za sve. I njemu je lakše da bude sa svojom decom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova deca ne daj bože ne bi svađala i sve je podelio na ravne časti - kaže izvor za pomenuti nedeljnik.

Zbog dugova u koje je navodno zapao, Žika Jakšić je navodno morao da proda nekretninu svoje prve žene, što mu je baš teško palo.

Foto: Instagram.com

Žika i sin Andrija Jakšić

- Taj stan u Aleksandrovcu nam je poklonila njena majka. Tada sam se zarekao: "Ako ikada zaradim pare, kupiću stan za njenog prvenca". Hvala Bogu, i 2009. godine je tako i bilo. Andriji sam uzeo stan u Beogradu, a ja sam u to vreme i dalje živeo kao podstanar. Onda sam obećao sebi da ću zbrinuti i mlađeg sina Dušana, i to sam uspeo dok sam bio podstanar - govorio je Žika, prenosi "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading