Dejan ŠOKIRAO: "Mensur ima neke skrivene namere sa Aleks" Dragojević ovako reaguje na Ajdarpašićevo flertovanje sa Nikolićevom, Milica U SUZAMA

Autor:

Zadruga

31.03.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio sve o flertovarnju Mensura i Aleksandre.

Dejan ŠOKIRAO: "Mensur ima neke skrivene namere sa Aleks" Dragojević ovako reaguje na Ajdarpašićevo flertovanje sa Nikolićevom, Milica U SUZAMA

Foto: Republika.rs, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Tokom popodnevne emisije rijalitija "Zadruga 5", otkriveno je da je Mensur Ajdarpašić zvao Aleksandru Nikolić pre ulaska u rijaliti, pa je došao na red na Dejana Dragojevića da priča.

Foto: printscreen rtv pink

Dejan Dragojevič, zadruga

- Znao sam, ali ne bih ja puno o Aleksandri... Ne bih govorio o tome šta mi je rekao pre nego što sam ušao u odnos sa njom, nije ništa slučajno. Da li je realno da on meni toliko misli dobro da se plaši da me Aleksandra ne uništi... Sam zna šta mi je rekao... Neću ja to potencirati - rekao je Dejan.

- Sad ću da ustanem i kažem da raskidamo. Nije mi rekao ni da je Mina bila kod njega kući, nije mi rekao ni da se jurio sa Aleks u dvorištu. Posle se pitaju što sam ja bahata i bezobrazna, evo šta mi radi - rekla je Milica u suzama i odstupila od stola.

Foto: printscreen rtv pink

Milica Veselinović plače

- Gomila ljudi je najveću paljbu osula po meni i Sandri Rešić, kada smo podržali vezu Dejana i Aleks. Govorili su da mu nismo prijatelji, da smo ovakvi ili onakvi... Smatrali su da je loša i da nije dovoljno dobra za njega - kazao je Đedović.

- Mensur je to prvi rekao - uskočio je Dejan.

- Rekao sam da ako je toliko loša, videće sam, ali neka mu pomogne da se izvuče iz agonije. Da se razumemo nije ni on došao sa Bečkog dvora... - dodao je Đedović.

Foto: printscreen rtv pink

Marko Đedović priča

- Oni podržavanjem moje veze svesno prave žrtvu od mene... Mensur odlično zna šta je govorio pre nego što smo bili zajedno. On ima neke skrivene namere, videlo se to od samog početka i to je svima jasno... - nastavio je Dragojević.

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić Dejanova devojka

- Ono što sam ja govorio je ono što bi mu i rođeni brat rekao... Mislio sam samo da ne dođe ponovo do toga da opet udaraš glavu o zid ili lomiš... Znam ja neke ljude sa kojima je ona bila, oni nisu bili ni malo naivni, stvarno nisam ništa loše mislio. Najiskrenije sam mu rekao, od srca. Neka radi šta hoće... Govorila je da nije raščistila sa nekim odnosom spolja, zato sam mislio da može da ga povredi - pričao je Ajdarpašić.

- Taj moj bivši dečko i ja smo bili u lošim odnosima i to nije više bila ljubav. Rekla sam mu da me ne čeka jer ne znam šta sve može da se desi, to je bio dogovor - dobacila je Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading