Ša DIVLJAO od malih nogu: BACAO STOLICE, TUKAO SE, bio nezgodan i opasan - "Čudno za dete tog uzrasta" Naježićete se od detalja!

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

31.03.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša bio je problematičan i sklon ekstremnom ponašanju od malih nogu, saznaje Republika.rs.

Ša DIVLJAO od malih nogu: BACAO STOLICE, TUKAO SE, bio nezgodan i opasan - "Čudno za dete tog uzrasta" Naježićete se od detalja!

Foto: e-stock/M. RODIĆ, printscreen rtv pink

Reper i aktuelni zadrugar Nenad Aleksić Ša, ume da bude jako bučan u rijalitiju i da pravi scene. Saznajemo da je Nenad bio skon ispadima i u detinjstvu. Kako je izvor za Republika.rs otkrio, učesnik rijalitija je još u osnovnoj školi pokazivao devijantno ponašanje, pa je vileneo, divljao u učionici i tukao se kada ga neko prvi verbalno napadne.

Foto: e-stock/M. RODIĆ

Nenad Aleksić Ša danas

- To je bilo u Osnovnoj školi i mi smo bili baš deca. Možda on ima neki poremećaj, oblik histerije ili tako nešto, takav je bio kao dete. Kada mu profesorka da lošu ocenu, ili ga opomene da priča na času onda on pobesni i viče: "Nisam ja!". Tad počne da vileni, skače, baca stolice... Nije hteo nikoga da gađa, nije bio u tom smislu problematičan, nije nikoga prvi napadao ali voleo je da se pobije kad mu neko nešto kaže. Nije on glumio mangupa nego je jednostavno bio okej dok ga niko ne dira - ispričao je izvor blizak reperu, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Nenad Aleksić Ša "besan" na sceni

Naš sagovornik govori i o tome koliko je čudno što je reper bio toliko nezgodan i opasan od malih nogu, ali, kako kaže, štetio je samom sebi.

- Jeste bacao te stolice kad se iznervira, čudno za dete tog uzrasta, sam za sebe je histerisao. Bio je osetljiviji - zaključuje izvor za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pera

31.03.2022 22:13

Budaletina obicna, treba neko da ga dobro propusti kroz sake, da ga resetuje malo...