TUŽBA JE SPREMNA! Marijanu Zonjić čeka PAKAO posle Zadruge, ostaće na ulici i BEZ PREBIJENE PARE!

Autor:

Zadruga

19.03.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Viktorije Mitrović otkrila je da Marijanu Zonjić čeka haos po izlasku iz rijalitija.

TUŽBA JE SPREMNA! Marijanu Zonjić čeka PAKAO posle Zadruge, ostaće na ulici i BEZ PREBIJENE PARE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Drugarica Viktorije Mitrović Danijela Jakšić, govorila je za naš portal o odnosu drugarice i Marka Osmakčića, pa se tom prilikom dotakla i Marijane Zonjić i otkrila da je tužba spremna, te se čeka Viktorijino odobrenje za podnošenje iste.

- Ne znam šta da kažem za Viktoriju i Marka što već nisam. Nisu jedno za drugo, ali će biti zajedno dokle god su u rijalitiju, nije tu nikakav inat niti dogovor, opklada u pitanju, imaju emocije jedno prema drugom, to je činjenica, a i poznavajući Viktoriju ne bi joj njen ego dozvolio da gleda Marka sa drugom devojkom - kaže Danijela i otkriva koji je momak u rijalitiju prema njenom mišljenju idealan partner.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Danijela o Anđelu Rankoviću

- Što se tiče Anđela on je primer savršenog partnera, makar ako se ja tu pitam nešto. Inteligentan je, rečit, kulturan, duhovit i lep kao lutka, ne znam devojku koja se ne bi "zakačila" za njega.

Viktorijina drugarica ne krije da su svi u šoku zbog dešavanja u Beloj kući, te otkriva da je za Marijanu Zonjić spremna tužba.

- Zbog haosa sa crnom trojkom - Marijane, Marka i Viktorije, smo svi šokirani, pričali smo sa advokatom sve je pripremljeno za tužbu, ali odluku nek donese Viki kad izađe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijani Zonjić preti tužba

- Razumela bih da joj morališe devojka poput Anđele koja nema nikakvu mrlju, naša Viktorija nije svetica, daleko od toga, ali ni Marijana nije za primer, znas kako kažu: "Od ovih finih prostitutke ne mogu da stignu na red". Najmanje u tom odnosu krivim Marka, obe su glupače u toj priči, ova jer se miri sa njim, a ova druga jer se svaki put ponada da Marko oseća nešto prema njoj, a svesna je da je samo igračka za teranje inata Viktoriji - zaključuje Danijela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

20.03.2022 12:55

Platićeš ti Viktoriji što te je tukla.