Dalilin BIVŠI PRETI da će otkriti NAJVEĆU TAJNU! Dovešću joj ĆERKU u Zadrugu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Dalile Dragojević preti dovođenjem ćerke u rijaliti.

Dalilin BIVŠI PRETI da će otkriti NAJVEĆU TAJNU! Dovešću joj ĆERKU u Zadrugu!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što su priče da Dalila Dragojević već osam godina krije dete, koje je, navodno, usvojeno i živi u Beču, stigle i do Filipa Cara, medijima se navodno javio zadrugarkin bivši dečko, koji tvrdi da je ćerka njegova i da će je dovesti u rijaliti da vidi majku i da se konačno pred svima otkrije istina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalilin bivši preti dovođenjem ćerke

- Dugo sam ćutao jer nisam želeo da naše dete, kog se odrekla, ispašta zbog toga. Ne želim da pričam kako mi se zove dete niti koliko ima godina i zašto nije sa mnom, samo više ne mogu da slušam laži. Gledam je na televiziji kako glumi sveticu i pravi žrtvu od sebe, obavezno naglašavajući da ona nije žrtva. Sve zarad popularnosti i novca. Dejan i Car su se spasli što nisu više s njom, i ne slute koga su voleli. Toliko puta se iznerviram dok je slušam da mi dođe da dovedem našu ćerku u "Zadrugu" da svi saznaju pravu istinu, mislim da bi ona i tada tvrdila da je sve laž jer joj ne ide u prilog ta istina - ispričao je za Svet navodni Dalilin bivši partner.

On, navodno, preti da će otkriti tajnu tako što će dovesti devojčicu pred kamere, a uprkos tome kako bi zadrugarka reagovala zbog njihove sličnosti, svima bi bilo jasno da on govori istinu. Upućeni tvrde da mala mnogo podseća na Dalilu kad je bila njenog uzrasta, te da bi je i po Dalilinoj slici iz detinjstva ljudi prepoznali.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dalila kao dete

Podsećanja radi, kako se priča po Švajcarskoj, Dalila je navodno 2014. ostala u drugom stanju i tvrdila da je abortirala, međutim, sada sa svih strana isplivavaju detalji o tome kako je, navodno, rodila ćerku, a potom je dala na usvajanje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mina

19.03.2022 10:53

dovedite dete i napokn pokayite narodu da seljanka nemoye da vas vuce ya nos

Odgovori 31 2
elena

19.03.2022 11:25

uvedite malu i dajte istinu jeste ili nije

Odgovori 35 2