MOŽDA NA IBARASKOJ MAGISTRALI, MOJ CUKO VOLI PIVO: Maca ŽESTOKO POTKAČIO Anu Korać! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.02.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Dragaan Marinković Maca žestoko potkačio Anu Korać.

MOŽDA NA IBARASKOJ MAGISTRALI, MOJ CUKO VOLI PIVO: Maca ŽESTOKO POTKAČIO Anu Korać! (VIDEO)

Foto: ST/N.MANDIĆ

Maca

Voditelj televizije ''Pink'' i glumac Dragan Marinković Maca u razgovoru sa domaće medije progovorio je o svom ljubimcu, ali i poslovnim planovima.

Naime, on se osvrnuo na rođendan svog ljubimca, aludirajući na proslavu rođendana ljubimca Ane Korać, koja je prošle godina svom pomerancu Stikeru rođendan proslavila u prestižnom prestoničkom restoranu.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Korać

- Naravno u Franšu ili u Maderi, gde bude skuplje videćemo, možda na ibarskoj magistrali, moj cuko voli pivu - našalio se Dragan.

Osvrnuo se i na svoju profesiju i ulogu voditelja u najgledanijem TV formatu na Balkanu, ''Zadruzi 5''.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Dragan Marinković Maca

 - To je scena, ja sam po vokaciji glumac i reditelj, a to što sam šoumen i deo scene, to je sve usko povezano - kaže Marinković.

Već tri godine za nama obara sve rekorde gledanosti svojom hit komedijom ''Kakva ti je žena, takav ti je život'', a sada ispred objektiva premijerne kamere ekskluzivno otkriva da se pravi nastavak hit komedije.

- Kriza srednjih godina, on je ostavljen, razveden, i desiće se nastavak na insistiranje publike. Videćete šta se desilo sa njim. Ova predstava je apsolutna hit komedija i ne smemo podbaciti. Biće dobro, konceptualno u glavi je postavljeno, još da bacimo na papir i da se to uradi - rekao je Maca za Premijeru. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading