JANJUŠ OTVORIO DUŠU, PRIZNAO KO GA JE SPASAO VRADŽBINA: Dao sam 700 evra da ne budem GEJ, privlačili su me muškarci, samo sam njih zamišljao ispod tuša! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao sam kod čoveka koji skida crnu magiju da mi pomogne da ne budem homoseksualac. Devojke su mi bacile te čini, debelo sam platio belog maga, ali mi je pomogao

JANJUŠ OTVORIO DUŠU, PRIZNAO KO GA JE SPASAO VRADŽBINA: Dao sam 700 evra da ne budem GEJ, privlačili su me muškarci, samo sam njih zamišljao ispod tuša! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Bivši košarkaš i aktuelni zadrugar Marko Janjušević Janjuš priznao je da su ga privlačili muškarci i da je zamišljao seks s njima, dok nije potražio pomoć čoveka koji skida crnu magiju i koji ga je, kako tvrdi, spasao za 700 evra. Janjuš je mračnu tajnu otkrio u vanrednom "Pretresu nedelje", gde je ispričao kako je išao kod belog maga iz okoline Subotice da bi skinuo vradžbine koje su mu, kako on smatra, ljubomorne i ostrašćene žene bacile da postane gej.

- Devojke su me iskorišćavale, a i ja sam njih uništavao, kao da sam tražio đavola. Dođe trenutak i ja shvatim da mi je taj čovek pomogao, taj koga sam posetio. Osetim ja odjednom, mene žene ne interesuju. Jedino me je bilo strah što sam počeo sa muškarcima da se družim. Odem u WC da se tuširam, ne mogu da zamišljam žene. Pa nešto na silu, ovako, strašno. I ja shvatim kasnije da mi je čovek pomogao što se žena tiče. Bacile su mi vradžbine da postanem gej, dao sam 700 evra, ali ti pomogne čovek. Više nisam pomislio na seks sa muškarcima otkako sam bio kod njega - rekao je Janjuš u jednom dahu, a onda je ispričao i jednu anegdotu sa košarkaškim trenerom kom je na laptopu, umesto njegove porodične slike, postavio fotografiju na kojoj je u krupnom planu bio polni organ devojke s kojom se dopisivao putem interneta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Živeo ja u Češkoj, u Liberecu, neki hotel, jedno 30 kilometara od grada. Ma četiri puta sam prebacivao nogu preko terase da se ubijem koliko mi je bilo dosadno. Od društvenih mreža u to vreme bio je popularan Maj spejs ili da se dopisuješ na Krstarici. Rekoh ja čuvaru: "Daj mi malo dva sata da se dopisujem", on kaže: "Može, budi tu." Znao sam Jutjub da upalim i da slušam muziku. Ništa više nisam znao. Ja otišao po platu, dopisivao se s devojkama, njih sedam, osam. Odem po platu i vidim trener moj za laptopom u kancelariji. Pitam ga da mi da ključ da budem uveče na laptopu da slušam muziku. I on mi da. Počeo da se dopisujem sa devojkom iz Kragujevca, sa kojom sam se dopisivao ranije. Pitam je da mi pošalje malo provokativnije slike, ona kaže da joj je glupo, ne poznaje me. I oko četiri ujutru pošalje ona meni pet, šest slika. Ja vidim ono, prvo male slike, a kad klikneš, uveća se - pričao je Janjuš o najneprijatnijoj situaciji u životu, a onda opisao kakav je blam doživeo:

- Vidim tri, četiri slike u gaćicama, bez brusa i vidim sliku vagine, pi*ku. Ja direktno na onu pi*ku, šta imam da gledam dupeta i gaćice. Kliknem na sliku vagine, pojavi mi se na ekranu. A kad otvoriš trenerov laptop, slika on sa ženom i dvoje dece, zagrljeni za Novu godinu, prava porodica. Ja kliknem na pi*ku, pojavi se ona meni i ja sad hoću da obrišem sliku, a umesto toga, ja je postavim na desktop. Kad sam je postavio na laptop, ona se još uveliča, zinula ona. Obrisa se i trener i žena i deca i Deda Mraz, ostade pi*ka na desktopu trenera. Jao, druže... Ne znam da promenim, nemam pojma sa životom. Šta da radim, 15.000 puta sam kliknuo. Ja kliknem, slika se okrene, sad su noge odozgo. Još je okrenuh, je*o te život. Sunce te je*alo, ne znam šta da radim, preznojio se. Trčim u hotel, probudim ovog s recepcije, probudim i cimera. Njega ne možeš da probudiš, ma kakvi. Vratim se dole, preznojio se sav. Otvorim laptop, probam opet, pi*ka ostade. Šta da radim, rekoh da ugasim kompjuter, pa da uključim, možda će da se vrati. Ja ugasim kompjuter, krenem da ga upalim, ja palim kompjuter, on mi traži šifru. Je*o te sunce. Šta da radim, blam, treba sutra na trening kod čoveka. Ma nema, moram da idem, ne pomaže ništa. Ja budala, umesto da sam se setio da pozovem nekoga, ali četiri sata ujutru, ne možeš da zoveš nikoga. Ostade pi*ka na laptopu. Ujutru trener bira igrače, mene otera sa strane da šutiram na pomoćni koš za decu. Deset dana ne priča sa mnom. Sedim tamo, ni vodu ne donosim. Pita me menadžer šta je, mene sramota. Do kraja nisam odigrao ni dve utakmice. Zamisli kakav sam ja baksuz!

Republika

Foto: youtube.com/ Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Zadruga 5

 

Dalila uništila uspomene sa Carem, pa ih vadila iz smeća

Dalila Dragojević je usled žestoke svađe sa Filipom Carem, koji je pretio da će joj uništiti sve zajedničke uspomene ukoliko ih sama ne skloni, u revoltu poskidala slike sa zide, uzela plišane medvediće koje su dobijali otkako su u vezi, te otišla do kuhinje, gde je sve bacila u kantu, a zatim polila sredstvom za čišćenje. To joj nije bilo dovoljno, pa se vratila da ih polije i razbijenim jajima, dodatnim smećem i na kraju sve još zalila uljem. Međutim, kad su se strasti između ljubavnika smirile, Dalila je rešila da povrati sve ono što je tokom dana bacila i uništila hemijom i ostacima hrane. Vadila je iz đubreta oštećene igračke i pokušavala da ih opere, dok su je jedni zadrugari zbog toga tešili i nastojali da joj pomognu, a drugi je zadirkivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading