DALILINOM OCU PRETE SMRĆU! Huso Mujić se SAKRIO, plaši se da će ga UBITI!

Autor:

Zadruga

09.02.2022

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Huse Mujića tvrde da se krije zbog pretnji smrću koje dobija.

DALILINOM OCU PRETE SMRĆU! Huso Mujić se SAKRIO, plaši se da će ga UBITI!

Foto: printscreen/TVPink

Ekipa "Paparaco lova" otišla je u Gornji Šepak kako bi pratila oca Dalile Dragojević, Husu Mujića, o kome zbog ćerkine bruke celo mesto bruji. On se nakon Daliline javne prevare svog supruga Dejana Dragojevića oglašavao nekoliko puta, a nikada nije krio koliko je ljut na ćerku isticavši da je Dejan jedini zet kog on prihvata.

Kuća Dejana i Dalile Dragojevića je ista kao kada su je ostavili, Huso nije dovršio čuvenu ogradu, a ispred kuće parkiran je Dejanov automobil. 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kuća Dejana i Dalile Dragojević

Huso je usnimljen u dvorištu svoje kuće, kako vreme provodi u prodavnici koju drži i druži se sa psima i mačkama, koje je prvo nahranio, a onda se vratio svojim obavezama.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kuća Huse Mujića

Kako svi znaju šta se dogodilo u rijalitiju, spekulisalo se da Huso od sramote ne može napolje da izađe, a sada je komšija otkrio sa kakvim se sve neprijatnostima susreće Dalilin otac.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujič dobija pretnje smrću

Naime, on je rekao da Huso svakodnevno dobija pretnje smrću i da zbog toga spava u ćerkinoj i zetovoj kući jer je kako kaže bilo problema u Gornjem Šepku.

- Bilo je problema u Gornjem Šepku. Zvao je taj Feto, za tu prodavnicu.. Huso trenutno spava u kući Dalilinoj, policija ga je zvala na informativni razgovor jer je ovaj Feto pretio da će ga ubiti pištoljem - ispričao je komšija, koji očekuje da se nakon Dejanovog izlaska iz rijalitija  Mujići raskusuraju sa njim:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Komšija Dejana i Dalile

- Huso čeka da se Dejan pojavi po pitanju stvari, po pitanju svega. Još uvek su dobrim, korektnim odnosima. Ljudi se vole i po pedest godina, sad se nova ljubav desila i to je to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading