TAKI I MAJA U ŠIMANOVCIMA, SVE JE SPREMNO ZA NJEN POVRATAK: Pojavila se fotka oca i ćerke, vraća se u Zadrugu sa velikim POJAČANJEM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković objavio je fotografiju iz Šimanovaca, a na njoj se vidi i njegova ćerka Maja Marinković, za koju se komentariše da se uskoro vraća u rijaliti ,,Zadruga 5".

TAKI I MAJA U ŠIMANOVCIMA, SVE JE SPREMNO ZA NJEN POVRATAK: Pojavila se fotka oca i ćerke, vraća se u Zadrugu sa velikim POJAČANJEM! (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Zadrugarka i starleta Maja Marinković već danima unazad među je traženjim ličnostima, jer se njen bivši dečko Filip Car pomirio sa Dalilom Dragojević u rijalitiju ,,Zadruga 5". I dosta se spekuliše da će se Marinkovićeva uskoro naći ponovo na velelepnom imanju u Šimanovcima, a do tada ona žari i pali gde god da se pojavi. 

 

 

Nedavno se vratila sa Kosova, gde je vreme provela sa bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom, o čemu su svi brujali, pa su čak i zadrugari saznali za njenu posetu na jugu. 

 

 

No, na Instagram profilu Majinog oca, Takija Marinković osvanula je fotografija direktno iz Šimanovaca. Čuveni zeleni zid u studiju Pinka svima je veoma poznat, a Maja i Taki su se zajedno fotografisala i time je on potpalio priče o njenom povratku u rijaliti.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Taki Marinković Zadruga

 

No, u pitanju je samo veče kada je Maja bila gost u emisiji ,,Admiži šou", što govori i njen stajling te večeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Nikola

30.01.2022 18:55

Ne treba preterivati. Maja nema šta da pruži osim nasilja i nemorala.

Odgovori 13 2
Pero

31.01.2022 06:45

Dzabe joj sve ostace upamcenja ko osoba koja nemoze bez seksa i menjanja na stotine je ba castidi se sto je romkinja

mm

02.02.2022 10:24

Maja i Corba ya uvek najbolji par u yadruyi yiveliii