SANJI MARINKOVIĆ PROCURIO PRIVATNI SNIMAK: Voditeljka pokazala kako izgleda, glatka je i prijatna, muškarci je žele! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković pokazala je svima da je imala priliku da dotakne deo meseca, a tom prilikom opisala je kakav joj je osećaj bio.

SANJI MARINKOVIĆ PROCURIO PRIVATNI SNIMAK: Voditeljka pokazala kako izgleda, glatka je i prijatna, muškarci je žele! (VIDEO)

Foto: printscreen

Voditeljka Sanja Marinković na Instagram profilu podelila je izuzetno zanimljiv snimak koji je izazvao lavinu komentara na društvenoj mreži. Naime, dok je pisala o odnosu između muškarca i žene, Marinkovićeva je otkrila da je tokom posete Bliskom istoku imala priliku da dodirne delić meseca. 

 

 

Naime, Sanja je pokazala svojim pratiocima na društvenoj mreži kako izgleda mesec, te ga je opisala u potpunosi kakav je osećaj nakon što ga je dotakla. 

 

 

U susret drugačijoj buducnosti. Ono što će ostati isto, a verovatno bi tako bilo i na Mesecu, ( delić Meseca sam imala priliku da dodirnem na ovom snimku- veoma glatka i prijatna površina) to su razlike među polovima. Muškarci žele moć, uspeh i s*ks. Žene žele stabilnost, ljubav i bliskost. Možda zvuči neozbiljno, ali verujem da bi trebalo više da čitamo i proučavamo naučna dostignuća u vezi sa skeniranjem funkcija ljudskog mozga, pa i kada je reč o muško-ženskim odnosima. Biološke i siciološke razlike dama i gospode mnogo utiču na naš život, ma koliko mislili da su polne razlike i jednakosti davno “pročitane knjige” - napisala je Sanja u opisu snimka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
nesko09

01.02.2022 17:16

Lepota nije toliko bitna,ali njen glas iritira.