ĐANI HTEO DA PREBIJE STARIJEG SINA: Snajka Nina kriva za sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Radiša Trajković Đani naišao je na veliki problem sa starijim sinom Milošem.

ĐANI HTEO DA PREBIJE STARIJEG SINA: Snajka Nina kriva za sve! (FOTO)

Foto: instagram.com/djanimusic

Vest da je folker Radiša Trajković Đani hteo da bije svog starijeg sina odjeknula je u domaćim medijima, a sada je pojavio i izvor koji je otkrio sve detalje njihovog problema. Naime, kako prenose mediji Miloš Trajković želeo je da izađe u provod, ali ovog puta imao je želju da to bude u solo verziji, odnosno bez supruge Nine.

To je Đanijevu snajku rastužilo, zbog čega je folker odlučio da reaguje. Đani je skočio na svog sina i napravio je skandal u porodičnoj kući. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Bilo je veče, oko deset sati… Miloš je rekao Nini kako mu se ide u provod, a ona ga je zamolila da ipak ostane jer ne bi da bude sama sa sinom Nikolom – započinje izvor za Skandal i dodaje:

Miloš je potom ubeđivao, kao da neće dugo, pa te je obećao, pa mora malo da ima lufta, a ona se baš rastužila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

- U ženu ima da gledaš kao u boga! Neću više da vidim da mi snajka plače zbog tebe! Nema više provoda, sad si muž i otac. Kad Nidža malo poraste ići ćete zajedno, sad ima da sediš kod kuće – vikao je Đani na sina,a  to prepričava izvor sa lica mesta i za kraj kaže da se Miloš smirio, jer je Đani toliko pobesneo da je morao da ga posluša, inače bi bilo belaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading