NADEŽDA BILJIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: U Zadruzi je proživela pakao, onda se VERILA, a njena promena ŠOKIRALA je sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O promeni pevačice Nadežde Biljić svi pričaju, a evo kako ona danas izgleda.

NADEŽDA BILJIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: U Zadruzi je proživela pakao, onda se VERILA, a njena promena ŠOKIRALA je sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i rijaliti zvezda Nadežda Biljić u javnost je došla nakon što je uplovila u ,,Zadrugu", a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju ,,Zvezde Granda", kao i ,,Pinkove zvezde". Nadežda je tokom rijaliti karijere prolazila kroz zaista paklene situacije, pa čak završavala i na teškim lekovima zbog pshičkog stanja. U rijaliti ,,Zadruga 4" Biljićeva je ušla kao gost, kako bi se suočila sa tadašnjim partnerom Tomislavom Tomom Panićem, koji ju je tada prevario sa zadrugarkom Paulom Hublin

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Toma Panić, Paula Hublin, Nadežda Biljić

 

Tada su svi primetili koliko Nadežda izgleda loše, a ona nije krila da je na jakim terapijama zbog bolesti sa kojom se bori. 

Republika

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Toma Panić i Paula Hublin

 

Međutim, nakon što su izašli iz rijalitija, Toma je doneo važnu odluku u svom životu i zaprosio Nadeždu nasred Valjeva, a ona je vrlo rado prihvatila. Ovo su svakako svi očekivali, budući da su Nadežda i Toma dobili sina Longa. Kako je vreme prolazilo situacija između ovog estradnog para postajala je sve bolja i bolja, a sada su isplivale nove fotke pevačice. 

 

Naime, na Instagram profilu Nadežda je pokazala pratiocima koliko se promenila, pustila je kosu, nabacila koji kilogram, a fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading