CAR ME NAJVIŠE ZASMEJAVA! Dalila Dragojević BIVŠEG LJUBAVNIKA stavila na prvo mesto, Dejan PREBLEDEO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.01.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević izabrala je najpozitivnije zadrugare po njenom mišljenju.

CAR ME NAJVIŠE ZASMEJAVA! Dalila Dragojević BIVŠEG LJUBAVNIKA stavila na prvo mesto, Dejan PREBLEDEO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugari biraju najpozitivniju osobu u Beloj kući, a izlaganje Dalile Dragojević ostavilo je sve bez teksta. Naime, Dalila je kao prvog navela svog bivšeg ljubavnika, Filipa Cara, što se Dejanu Dragojeviću nije dopalo uopšte.

- U ovoj kući ne postoji neko ko je čisto pozitivan. Ne postoji osoba koja nije ovde i psovala i imala konflikte, ovde nije skroz pozitivan niko. Ja ću reći onoga kome se ja nasmejem na neke fore. Mene ko ovde najviše nasmejava, na prvom mestu je Filip Car. Pola stola mi to zameri, ali me isto tako zna unervoziti, jer je njegov um odvratan - rekla je Dalila, pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević navela Cara kao najzanimljiviju osobu

- Druga osoba je Đole Kralj. Sa Đoletom uvek nađem nešto pozitivno. Tu spada i Nevena, koju nisam do juče poznavala. Osmakčić sa svojim izjavama, kad je rekao Irmi: '' Kravo us**na'', to nikad neću zaboraviti. Zabavan mi je i Dejan, umem i sa njim da se nasmejem do suza. Zamerila sam mu što me nije spomenuno, jer se sada sa mnom i smeje. Izdvojila bih Filipa, Matoru i Dejana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading