DEJAN IPAK PROMENIO VERU? Procurio snimak na kom Dragojević uzima ABDEST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.01.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio je snimak na kom se jasno vidi da Dejan Dragojević obavlja obred verskog kupanja pre same molitve.

DEJAN IPAK PROMENIO VERU? Procurio snimak na kom Dragojević uzima ABDEST! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Bračni par Dragojević, Dalila i Dejan glava su tema pete sezone rijalitija ''Zadruga''. Pored šoka koji je doživeo Dejan, a zatim i njegova i Dalilina porodica, kada ga je Dalila javno, na njegove oči prevarila sa FIlipom Carem, interesovanje za njihov privatni život se povećalo.

Republika

Foto: RTV Pink

Dejan i Dalila Dragojević razveli su se zbog javne prevare

Naime, dosta se spekulisalo o tome da je Dejan Dragojeivć promenio veru zbog svoje supruge Dalile. Iako su oni to negirali, sada se pojavio snimak na kom se jasno vidi da Dejan uzima ABDEST.

Abdest predstavlja čišćenje pre molitve ljudi muslimanske veroispovesti. Naime, postoji tačan redosled čišćenja tela pre same molitve, čisti se lice, ruke do lakata i noge do članaka, usta i nos se ispiraju, kao i čišćenje vrata, glave i ušiju. Na snimku se jasno vidi da Dejan čisti svoje delove tela na način na koji je to propisano, te se sve više misli da Dragojević jeste preuzeo supruginu veru, a iz kog razloga to krije i ne želi da prizna, nije još uvek poznato.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Icka

08.01.2022 17:25

Fuj, kukala mu majka. Jadnik.

Odgovori 88 14
Srdjo

08.01.2022 22:44

Poludeo totalnl

Odgovori 79 2
Voisin

08.01.2022 23:23

Pa bolje biti bezbožnik svaki dan,.nego menjati veru,danas sam ovo sutra ono. To se odnosi na sve vere sveta,budizam,judaizam,islam,hrišćanstvo i ine religije.😵🥴😖😫

Odgovori 71 7
Polis

09.01.2022 00:05

Svaku veru treba postovati,njegovo je pravo da promeni veru,ali samo ne znam zašto se sada toga stidi,zasto javno ne prizna to?!

Odgovori 75 18