TOGA JE UVEK FALILO! Jelena Karleuša svojim izjavama otkrila u kakvom je odnosu sa Duškom!

Autor:

Zabava

08.01.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjave Jelene Karleuše koje jasno govore o njenom i Duškovom odnosu.

TOGA JE UVEK FALILO! Jelena Karleuša svojim izjavama otkrila u kakvom je odnosu sa Duškom!

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

Današnji dan u potpunosti je posvećen bračnom paru, Jeleni Karleuši i Dušku Tošiću. Naime, danas je došlo do fizičkog nasilja u porodici, zbog čega je Jelena prijavila svog supruga policiji, a njemu je nakon uzetih izjava svih prisutnih izrečena hitna mera zabrane prilaska.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić udario Jelenu Karleušu

Nakon što je održala koncert za Novu godinu ispred Skupštine, Jelena je otkrila da li je Duško ponosan na njen uspeh i nastup kom je prisustvovao.

- Mislim da bi svako na njegovom mestu bio ekstremno, ekstremno ponosan, jer nema svako ženu koja napravi ono što sam ja napravila. Svakako najbolje njega da pitate - rekla je Jelena za Telegraf.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša o Dušku Tošiću

Jelena je takođe malo neočeivano odgovorila u jednom od novogodišnjih intervjua, kada je rekla da nije preterano bilo romantike u prethodnom periodu i da se na emotivnom planu ništa ne dešava.

- Romantike... (smeh) Pa, nije baš bilo preterano puno romantike. Šalila sam se nedavno na snimanju reklame sa Marijom Šerifović, nazvala sam je Gestapo, a u stvari sam ja više Gestapo. Baš sam kao vojnik - red, rad i disciplina. Na emotivnom planu je kod mene sve vrlo obično, standardno - a onad rekla da ne želi da menja ništa i da ne želi nikakva iznenađenja:

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Ne volim iznenađenja te vrste, jer mediji onda prave od toga spektakl koji ja definitivno ne želim. (smeh) Želim da budem mirna - sve božanstveno, bez iznenađenja, samo ovako da bude.

Nakon što je Milutin Mrkonjić preminuo, njene reči upućene Ani Bekuti zaintrigirale su javnost, jer je tada rekla da je Ana uvek imala ono što je ona želela.

- Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se... On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega! - napisala je tada Jelena.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša uputila potresne reči Ani Bekuti

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading