ŠOKIRAN SAM OVIM ŠTO MI SE DEŠAVA! Duško Tošić u policiji negirao da je udario Jelenu: NISAM JE NI PIPNUO!

Autor:

Zabava

07.01.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić u policiji negirao da je udario suprugu, Jelenu Karleušu.

ŠOKIRAN SAM OVIM ŠTO MI SE DEŠAVA! Duško Tošić u policiji negirao da je udario Jelenu: NISAM JE NI PIPNUO!

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić bio je danas na saslušanju u policiji, gde je priznao da je došlo do svađe u porodičnom domu na Dedinju između njega i Jelene Karleuše, ali i negirao da je došlo do bilo kakvog fizičkog kontakta i nasilja, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić.

Tošiću je izrečena hitna mera zabrane prilaska, a njegovi advokati rekli su da ni do kakvog porodičnog nasilja nije došlo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čemu sve to

07.01.2022 17:38

Duško, čoveče, ako je bilo i za vajdu, dosta je. Šta će ti više ta "baba", koja se pored tebe živog fotka u liftu? Razlaz, brate, pa tražite svako drugog prema sebi, a ne da se natežete s tim brakom ko pijan s gaćama!

Odgovori 20 2