MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O BOLESTI, PA OTKRILA DA ULAZI U ZADRUGU: Raskrinakala Miljaninu VEZU sa novim dečkom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.12.2021

14:49

Marija Kulić u novogodišnjem intervjuu priznala je sve počemu će pamtiti 2021. godinu, ali i to da sledeće, već početkom 2022. planira da uđe u rijaliti Zadruga 5.

MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O BOLESTI, PA OTKRILA DA ULAZI U ZADRUGU: Raskrinakala Miljaninu VEZU sa novim dečkom! (FOTO)

youtube.com/printscreen

Marija Kulić za medije je progovorila o njenoj turbulentnoj 2021. godini, a tom prilikom otkrila je da li će se ponovo naći na velelepnom imanju u Šimanovcima, pa se dotakla i njene ćerke Miljane Kulić. Marija je tokom 2021. godine imala dosta zdravstvenih problema, a sada je prvi put otkrila njene planove za sledeću 2022

printscreen

Marija Kulić

 

Kakvo je trenutno vaše zdravstveno stanje, da li je sve u redu?

- Radila sam biopsiju na ždrelu, magnet u Beogradu, bila je neka promena, jako sam se uplašila, nedelju dana sam čekala rezultat, međutim kad je stigao ispostavilo se da je promena od zračenja i da nema kancerogenih ćelija.

Po čemu ćete pamtiti 2021. godinu?

- Po bolesti.

Koji su vam planovi za 2022. godinu, šta sebi nećete dozvoliti, a na šta ćete se više fokusirati?

 

 

- Isto kao i do sada osim što sam neke ljude izbacila iz života i neke stvari za koje sam mislila da su mi bitne, a ispodtavilo se da nisu. Više vremena ću posvetiti porodici i sebi pre svega.

Kako je Miljana?

- Odlično, Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar da smo ga svećom tražili onakvog ne bi ga našli to mi je sada najveća radost na kraju ovde godine jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije sa Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla da joj ne dozvoljava da plati ništa sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima, on zna kakva je Miljana i on je nju takvu prihvatio.

 

 

Da li planirate da uđete u "Zadrugu" ponovo?

- Još uvek nisam dobila poziv od produkcije, posle Nove godine hoću sigurno. Sada mi je bitno da praznike provedem sa porodicom i da Siniši bude još malo bolje i onda sigurno hoću, da mogu da uđem na miru da ne razmišljam - izjavila je Marija Kulić za Srbijadanas

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dera

31.12.2021 16:09

Ući će u Zadrugu pa makar joj to bilo poslednje u životu.

Anđela

31.12.2021 16:32

Miljana ima dečka? Pa juče je molila Ivana da ostane sa njom.

Olja

01.01.2022 14:11

Ajojjjj,Miljana ima decka...Za 2 nedelje ce ga tuci...🤣🤣🤣