ZBOG KARIĆA JE POBEGLA IZ ZADRUGE, A SADA ZAVRŠILA NA NJEGOVOM RAMENU: Dalila Dragojević u AKCIJI sa Stefanom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.12.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnje fotkanje Dalile Dragojević i Stefana Karića za portal Republika.rs i Srpski telegraf bio je izuzetno napet, a ovo je njihova ljubavna priča.

ZBOG KARIĆA JE POBEGLA IZ ZADRUGE, A SADA ZAVRŠILA NA NJEGOVOM RAMENU: Dalila Dragojević u AKCIJI sa Stefanom! (FOTO)

Foto: E-Stock

Rijaliti ,,Zadruga" jedan je od najgledanijih formata na televiziji Pink, koji pomera sve granice, a aktuelni zadrugari pozirali su pred objektivom portala Republika.rs i Srpskog telegrafa. Između ostalog, u narednom periodu, imaćete priliku da vidite ono o čemu svi bruje, a među prvim pričama je ona koja je mnoge ostavila bez daha. 

Naime, Dalila Dragojević u rijaliti ,,Zadruga 3" ušla je sa surpugom Dejanom Dragojevićem, a nakon niza problema, njih dvoje su odlučili da stave tačku i pobegnu sa imanja. Između ostalog dosta se spekulisalo da je razlog tome Stefan Karić, a njih dvoje su sada zajedno pozirali pred našim objektivom. 

Republika

Foto: E-Stock

Dalila Draagojević i Stefan Karić

 

Iako je situacija bila izuzetno hladna, Stefan je ipak odlučio da ispozira sa Dalilom, a evo kako je nakda pričala o njemu. 

- Sad smo baš pričali ispred vrata, mislim da svaki put kad ja nešto pričam, da je nešto bockala i dobacivala. Ali kao što ona kaže, ima prava. Ali kakav flert, ona ima neko svoje mišljenje o temama, uvek uskoči i komentariše, neka ona kaže šta je i kako je - rekao je Stefan.

 

- Standardna situacija kao u trećoj sezoni. Ja sam ga danas pitala šta je problem, da li ja treba da imam problem da iznesem svoje mišljenje. Ja stvarno ne mogu da uđem u konflikt sa njim, jer je on jako čudan čovek. Pita me zašto nisam htela da mu pružim ruku, ja sam rekla da nisam imala potrebu. Večeras je bez ikakvog razloga spomenuo Jovanu, za neku situaciju gde sam ga pitala nešto za neku situcaciju, a on stvara kao da sam htela da Jovana protumači ne znam šta. Jovanu niko nije spomenuo, to sam mu naglasila! Ja za svakog imam neku doskočicu, meni je u tim situacijama presmešan, jer zablokira. Bolje pitajte njega zašto zablokira kad ja nešto kažem. A što se čokoladice tiče, ja je nisam tražila, otkud on da je iznese. Ove situacije se uvek okrenu u njegovu korist... - istakla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading