DEJAN NAPUSTIO BELU KUĆU! Nakon što je POLOMIO sve po imanju, obezbeđenje došlo po Dragojevića i izvelo ga napolje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.12.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević sinoć je napustio Belu kuću.

DEJAN NAPUSTIO BELU KUĆU! Nakon što je POLOMIO sve po imanju, obezbeđenje došlo po Dragojevića i izvelo ga napolje! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je u Beloj kući bilo burno. Nakon emisije ''Pitanja gledalaca'', došlo je do žestokog obračuna između bivših supružnika, Dalile i Dejana Dragojevića, koji su se celu noć svađali, dok je Dejan i lomio sve po kući.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević lomio sve po kući

Kako nije mogao da se smiri celo veče, te je nastavljao da urla i lomi sve oko sebe, ali i da udara u zid iz sve snage, zahtevao je da ga obezbeđenje izvede napolje, što su oni i učinili.

 

 

Dragojević je pred jutro izašao na kapiju ''Zadruge'', a da li i kako će se vratiti ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Zana

30.12.2021 10:08

Nikako da shvati da ga ona voli kao coveka , ali ne i kao muskarca. Slinavljenjem i plakanjem nece je vratiti , kao sto Maja grebanjem, stipanjem , psovanjem , pretnjama ne moze vratiti partnera. Maja i Dejan su identicni po pitanju shvaztanja bitisanja sa partnerom. NE MOZE SE PARTNER ZADRZATI ZATO STO JEDNA STRANA TO HOCE. I Dejan i Maja moraju to da shvate!

Odgovori 19 7
Vlada

30.12.2021 14:25

A da malo polomi svoju gospodaricu? Ponaša se kao rob.