FILIPOVA MAJKA PADA U NESVEST ZBOG MAJE: Ne može da se SMIRI, OČAJNA je kad ga gleda KRVAVOG!

Autor:

Zadruga

26.12.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka od Filipa Cara je očajna nakon što je Maja Marinković unakazila njenom sinu lice.

FILIPOVA MAJKA PADA U NESVEST ZBOG MAJE: Ne može da se SMIRI, OČAJNA je kad ga gleda KRVAVOG!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car je u turbulentnoj vezi sa Majom Marinković sa kojom se redovno tuče, a ona po svemu sudeći ne planira da popusti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja napada Cara

Izvor blizak Filipu Caru je otkrio da je njegovoj majci pozlilo od stresa kada je videla kako je Maja unakazila njenog sina.

- Filipova majka ne može da veruje šta se događa njenom sinu u rijalitiju. Pre neki dan se onesvestila, jer je morala da gleda njegovo krvavo lice. Svaki dan proklinje Maju i govori kako Filipu veza sa njom nije trebala - priča izvor za "Blic" i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Car se svađaju

- Ona žena ne može nikako da se smiri. Stalno kuka kako će Filip ostati bez oka i da je Maja spremna za ludnicu. Pokušava da dođe do produkcije kako bi sprečila da se najgore dogodi njenom sinu, ali nikako ne uspeva. Očajna je, a njene vapaje niko ne čuje. Zamislite bilo koju majku koja posmatra kako mu neko dete svakodnevno uništava? Ima li šta gore od toga - zaključuje izvor blizak Filipovoj majci, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading