MUVAJU ME OŽENJENI, DEVOJKE SE LOŽE NA ZAUZETE: Ivana Krunić besna na zadrugarke, poručila im da su DNO DNA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.12.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Krunić oplela je po zadrugarkama koje se vrzmaju oko njenog voljenog dečka Baneta Čolaka, pa je priznala da joj se udvaraju oženjeni momci.

MUVAJU ME OŽENJENI, DEVOJKE SE LOŽE NA ZAUZETE: Ivana Krunić besna na zadrugarke, poručila im da su DNO DNA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Krunić pred našim kamerama otkrila je kakvo mišljenje ima o Banetu Čolaku, njenom sadašnjem dečku, koji se trenutno nalazi u rijalitiju ,,Zadruga 5". Poznato je da su Ivana i Bane postigli dogovor, da će se nakon što bude zaradio novac u rijalitiju, skućiti u stanu u Beogradu, a sada nam je otkrila da joj nije svejedno kada vidi pojedine zadrugarke da se vrzmaju oko njenog momka. 

 

 

Krunićeva ne krije da je ponosna na Baneta, jer se striktno drži njihovog dogovora o vernosti.

- Super sam, totalno sam se oporavila psihički, nije me bilo jedan period, malo mi je teško pao rastanak od Baneta, ali sam rešila da ustanem, rešila sam da snimam. Ništa nisam radila, sedela sam kod kuće, onda sam shvatila da nema potrebe, da treba da budem ponosna na mene, koliko se ja žrtvujem, toliko i ja treba da budem jaka. 

Republika

Foto: ST/N. Nalbantjan, TV Pink

Ivana Krunić i Bane Čolak i Jasmina Čolak

 

- Znam šta je rijaliti, pre njegovog ulaska, ali poslednjih mesec dana sam shvatila da nemam brige i da je to to! Veliki vremenski period je pred nama, to je naša borba, razlog zbog kog je ušao će biti ispunjen, samo ukoliko ostane do kraja. Za sada sam stvarno preponosna, dobro se nosi sa svim devojkama koje mu se nabacuje, ne znam šta je sa ženama, vole oženjene muškarce. Nijedna mi posebno ne smeta, iskreno, sve ove devojke, ne želim nijednu da ističem, jer nisu vredne pomena, svaka takva je za mene dno dna!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Krunić i Bane Čolak

 

Ivana je otkrila i da li je na nastupima nekada dobila nepristojnu ponudu i da li su se baš njoj udvarali oženjeni ili zauzeti muškarci. 

- Jesu, kako ne, ali za mene su zauzeti muškarci srednji pol. Pokušali su da me muvaju, ali ne dam da mi priđu, kao što su mi momci od mojih drugarica srednji pol, tako su i ostali zauzeti muškarci, ja volim da sam na prvom mestu svom muškarcu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading