HOROR SCENE IZ RIJALITIJA, TUČE KOJE SE I DANAS PREPRIČAVAJU: Krv, razbijene glave i iskasapljene face! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 2006, kada je emitovan prvi format u kome kamere učesnike snimaju 24 sata, zabeleženi su i najstrašniji fizički obračuni, u kojima je nekima čak i život visio o koncu.

HOROR SCENE IZ RIJALITIJA, TUČE KOJE SE I DANAS PREPRIČAVAJU: Krv, razbijene glave i iskasapljene face! (FOTO)

Foto: Printscreen youtube.com

 

Kada se 2006. emitovao prvi rijaliti na našim prostorima "Veliki Brat", publika je dobila novu arenu i počela je da uživa u tome da gleda svađe, rasprave i agresiju. Iako su tada bili strogo kažnjavani svi koji su krenuli u bilo kakav fizički okršaj i odmah bivali diskvalifikovani, bez šanse povratka pred kamere, danas je sve drugačije. Diskvalifikovani učesnici pokajnički se vraćaju u igru da bi otplatili dug, te pokušali da se prikažu u lepšem svetlu. Uprkos tome, sve češće gledamo razbijene glave, a neretko i krv. Ovom prilikom izdvajamo najstrašnije tuče i povrede koje su se desile u rijaliti-programima.

Miljana Kulić štiklom mu probila lobanju!

Miljana Kulić je poslednja u nizu diskvalifikovanih učesnika rijalitija, što za nju nije prvi put. Ona je i ranije napuštala igru zbog lošeg vladanja, ali se svaki put vraćala da bi se iskupila. Međutim, ovog puta prevazišla je samu sebe i bezumno postupila usred noći. Rešila je da se obračuna s Lazarom Čolićem Zolom, kog je zaskočila na spavanju i nabila mu štiklu od 20 centimetara u glavu. Krv je šiknula niz lice, a ona je potom izbačena iz poslednje sezone "Zadruge".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

Robijao zbog nasilja nad ženama u rijalitiju!

Aktuelni zadrugar Miki Ðuričić robijao je zbog nasilja nad ženama u jednoj od prethodnih sezona najgledanijeg rijalitija. Naime, on je osuđen na godinu dana kućnog pritvora zbog fizičkog nasilja nad Suzanom Perović, s kojom je tokom "Zadruge 2" bio u ljubavnom odnosu, kao i nad Nadeždom Biljić, takođe bivšom rijaliti-devojkom. Tada mu je izrečena i mera zabrane prilaska pomenutim ženama. Nakon što je odležao kaznu, a u međuvremenu postao i otac, vratio se u poslednju sezonu "Zadruge", u kojoj je sasvim drugi čovek.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miki Đuričić

 

Zlostavlja seksualne partnere, tuče ih i grebe, kao divlja mačka!

Jedna od fatalnih zadrugarki Maja Marinković ima maniju da muškarce s kojima upražnjava žestoki seks pred kamerama kasnije fizički zlostavlja. Iako je sitna, veoma je dinamitna kad nasrće i na dvostruko snažnije i gabaritnije partnere, koji, očito pazeći da je ne povrede ozbiljno ako joj uzvrate istom merom, izvuku deblji kraj. Ona ih tuče, štipa i grebe, poput divlje mačke nasrće i skače dok ih ne oplavi. Međutim, njena fizička tortura nije ništa u poređenju s psihičkom, kojom urniše dok urla i vrišti iz petnih žila i koja izuva iz cipela momke koji se upuste u odnos s njom. U prethodnoj sezoni Janjuš je platio svoj danak, pa kasnije nije hteo da čuje za nju, čak i kada je ostala u drugom stanju, zbog čega se ona odlučila na abortus. U "Zadruzi 5" ona mu vraća seksom koji na njegove oči ima s Filipom Carem, koji joj je sada dopao šaka, pa ga danju muči svojim proverenim psiho-metodama, a noću se s njim prepušta uživanju u dugim vrelim akcijama u krevetu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Krvoproliće iz nehata!

Bebi Dol je 2013. u rijalitiju "Farma" nehotice povredila Sašku Karan tako što joj je skalpelom posekla prst. Ona je navodno htela koleginici da iseče deo haljine, ali se ona naglo okrenula i prstom je naletela pravo na oštricu skalpela. Krv je šiknula na sve strane, a pevačica je počela da zapomaže. Saški je pomoć ukazana u prostorijama produkcije, a ona je potom prebačena na pregled kod lekara specijaliste.

Republika

Foto: Printscreen/kurir.rs

Bebi Dol

 

Pevaču umalo nije izbio oko, pevačici razbio arkadu!

Ivan Fece Firči 2011. flašom je pogodio Miloša Bojanića i raskrvario mu lice, nakon čega ga je Krunski savet izbacio iz tadašnjeg rijaliti-šoua "Dvor". Pevač je otišao u Urgentni centar radi detaljnijih pregleda, odakle se vratio na "Dvor" s velikom masnicom i povredom na oku. Firči je istog momenta diskvalifikovan iz daljeg učestvovanja u rijalitiju. On je i prethodne godine u jednom drugom rijalitiju, ali tada sasvim slučajno, povredio Maju Odžaklijevsku. Kada je nagazio na grabulje, drška je udarila pevačicu i razbila joj arkadu. Oni su obavljali radove na "Farmi", pa se Maja savila da počupa travu. Udarac je bio iznenadan, a ona je samo počela da plače i jauče od bola. Krv iz razbijene arkade je lila niz obraze. Odmah joj je ukazana pomoć, pa su tako izbegnute ozbiljnije posledice.

 

Cimeru slomio nogu na tri mesta!

Nenad Marinković Gastoz 2017. u rijalitiju "Parovi" polomio je nogu Branislavu Radonjiću Brendonu, zbog čega mu je određeno policijsko zadržavanje. Naime, Gastoz je oborio Brendona i on je tom prilikom zadobio tri preloma noge. Kako se rijaliti-učesnik kasnije pravdao, nije imao nameru da povredi cimera iz vile, ali njemu je noga klecnula nezgodno i tako se desio prelom na tri mesta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz

 

Svi je pamte potuči u rijalitiju!

Nova zadrugaraka Nevena Milićević ostala je upamćena po tuči tokom učešća u rijaltiju "Veliki Brat". Naime, ona je udarila i počupala za kosu Ivanu Stamenković poznatiju kao Sindi Models. Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Kada je u jednom momentu došlo do kulminacije u odnosu, usledila je žestoka rasprava, a zatim i fizički obračun. Manekenka koja trenutno boravi u "Zadruzi 5" tada je u "Velikom Bratu", usled Sindinih provokacija, spucala nju u glavu, što se i danas prepričava.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nevena Milićević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

19.12.2021 12:03

Publika ne uziva gledajuci nasilje. Publika je u soku sta se prikazuje. Svako nasilje , i najmanji fizicki kontakt ukljucujujuci : pljuvanje, polivanje, gadjanje predmetima, unistavanje tudje garderobe, unistavanje imovine u Zadruzi treba kaznjavati DISKVALIFIKACIJOM, u HITNOM POSTUPKU! A , za unistenu tudju garderobu, tudju imovinu...za tu vrednost izvrsiti obestecenje ostecenog od pocinioca. Ako ne znaju verbalno da se nose u rijalitiju, ne treba ni da ucestvuju. Prosto je i jednostavno resiti se ovako nasilja i nasilnika u rijalitiju.