MIKI ĐURIČIĆ U VRELOJ AKCIJI SA ZADRUGARKOM: Nevena ga odradila kao nijedna do sad, žena će ga UMLATITI kad vidi OVE SCENE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić se prepustio Neveni Savić, koja je uspela da ga oslobodi masažom.

MIKI ĐURIČIĆ U VRELOJ AKCIJI SA ZADRUGARKOM: Nevena ga odradila kao nijedna do sad, žena će ga UMLATITI kad vidi OVE SCENE! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

 

Zadrugar Miki Đuričić u rijaliti ,,Zadruga 5" ušao je kao novopečeni otac i veran suprug, a da li će tako ostati, svi se pitaju. Naime, Miki se do sada nije mnogo upuštao u neke dublje odnose sa zadrugarkama, sve do sada, kada je na imanje ušla vatrena Nevena Savić

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Nevena Savić

 

Naime, Savićeva je u rijaliti ušla kako bi odmorila od svih obaveza i posla napolju, što je i sama istakla prvo veče kada je zakoračila u Belu kuću. Odmah se istakla po tome da neće želeti da ispunjava fizičke radove, ali je zato uspela da upeca Lazara Čolića Zolu, sa kojim je bila u vezi, ali nakratko. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nevena Savić masira Mikija Đuričića

 

Nevena je inače devojka koja voli da pruža pomoć ljudima, pa je tako Mikiju priuštila zadovoljstvo kakvo dugo nije imao. Naime, u sobi za rehabilitaciju Miki se skinuo, legao na krevet, a onda je Savićeva odradila svoj deo posla. Rukama ga je lepo izmasirala, pa muje pomogla da se rastereti napetosti, koja je među zadrugarima i te kako prisutna. Miki je sve vreme ispuštao zvuke zadovoljstva, a kako će njegova izabranica reagovati na ovo, ostaje nam da vidimo. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading