DALILA UBILA DEJANA OD BATINA, ŠIKLJALA KRV NA SVE STRANE: Internetom kruži JEZIK SNIMAK Dragojevića, VUKAO JE ZA KOSU i MALTRETIRAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu se pojavio snimak Dejana i Dalile Dragojević koji se raspravljaju, a detalj koji je svima promakao, jeste kada su priznali da su se tukli i pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5".

DALILA UBILA DEJANA OD BATINA, ŠIKLJALA KRV NA SVE STRANE: Internetom kruži JEZIK SNIMAK Dragojevića, VUKAO JE ZA KOSU i MALTRETIRAO! (VIDEO)

Foto: Instragram Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević prošle noći imali su žestoku svađu, a ono što je sve šokiralo jeste zadrugarkino priznanje da ju je bivši suprug udario i ranije, pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5". Naime, tokom rasprave Dalila je prebacivala Dejanu sve šta joj je uradio, a mnogi su propustili trenutak kada je otkrila da je on na nju nasrnuo ranijih godina. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Kako je otkriveno, Dalila je i ranije varala Dejana sa drugim momcima, nakon čega, kada je saznao da njeno neverstvo, skočio na nju i počupao joj je kosu. Na Instagramu kruži snimak u kojoj se Dalila i Dejan žestoko prepucavaju, te su uspeli da za samo nekoliko minuta iznesu sav ,,prljav veš" iz braka. Mračne tajne su isplivale na videlo, a priznanje koje je Dragojevićka otkrila šokiralo je sve. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dalila i Dejan Dragojević pre Zadruge

 

Naime, Daliila je otkrila da je Dejan nasrnuo na nju. .

- Ti znaš da ja imam devijaciju nosa - rekao je Dejan.

- Odakle ti devijacija? - upitala ga je Dalila

- Nemoj da pričam šta si radila. Slično ovako kući - rekao je Dejan, a Dalila počela da se smeje i povukla ga za nos.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Dejan Dragojević se poljubili

 

- Ti znaš šta si uradila, kad mi je išla krv na nos - prisetio se Dejan.

- Da, znam. Kad sam ja imala pečat na glavi, kad nisam imala kosu - odbrusila mu je Dalila.

- Jel znaš zašto nema kose? - upitao ju je Dejan

- Da, jer si me ti počupao - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Alen

13.12.2021 13:51

Ona nimfomanka i to će uvek raditiOvoga puta eli da sv tvoj honorar uoži u kušću u epku i da ti da šut kartu.Nemojj da te foira,na tebe ne jvoli. samo te zoupotrebljava. On avoli Cara i dalje, da je on želi odletela bi odmah, Ne gubi svoje godine žitovota sa ženom koja nema morala ni mozga, a uz to je psihiki bolesnik.Pored nje samo možeš da poludišlNajašala je natebe, jer je Huso osaio usov da u Šepak može doi samo sa tobom, a ne sama i ne sa nekim drugim.Zar želiš da spavaš' i budeš intiman sa ženom koja te ne poštuje, ne juvažava, kja ti je je nanela samo zlo u životu.Ko je ona da tebi abranjuje da e družiš sa bio kim u Zadruzi.Pa vi ste razvedeni i ona nema nikakvog više osnova za to. Ona je talog ženskog roda.Beži što dalje od nje. Bila je udata Za ROma esu, koji je bio kriinalac i završio u zatvoruRodila je njegovo dete u Švajaskoj i tamo ga ostavila Ona je hodajue zlo.Ako sebe smatraš iole normalnim mladišćem,črekini saku komunikaciju a njom u Zadruzi i nastavi sam do kraja i nikada više da je ne sretneš u životu, jer te ne zaslužuje.Nit je epa, ni zgodna, izoperisana mahaluša, koja samo svoj interes vidi u tebi.Saberi se mladi čoveče konačno. Imaš svoju orodicu u Srbiji, koji te vole najviše na svetu i čekaju te.Zbog te KUJE ih niasi video pet godina.

Odgovori 28 7
Zoka

13.12.2021 20:08

Dečko je psiho...nasla se dva ološa...postaje dosadno gledati Zadrugu, baš zbog njih..