NIJE STANIJA, NIJE MINA, A NI DRAGANA: Vladimir Tomović javno PRIZNAO najveću ljubav, bila je u Zadruzi i pratila svaki njegov korak: TO SE VOLI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je raznežila sve.

NIJE STANIJA, NIJE MINA, A NI DRAGANA: Vladimir Tomović javno PRIZNAO najveću ljubav, bila je u Zadruzi i pratila svaki njegov korak: TO SE VOLI! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Poznati rijaliti zavodnik Vladimir Tomović u svom jatu imao je nekoliko rijaliti princeza, koje su krasile njegovu postelju, a na tom spisku uglavnom su ostale upamćene Dragana Mitar, Mina Vrbaški i jedna od devojaka koja je pomerila njegov svet je svakako Stanija Dobrojević

 

 

Međutim, Tomović nije uspeo da ostane u ljubavni ni sa jednom zadrugarkom koju je uspeo da osvoji, no, postoji neko koga on voli više od života, što je ovaj put i pokazao na Instagram profilu. Naime, na pomenutoj društvenoj mreži Vladimir je objavio na storiju nekoliko fotografijama sa njegovim psom, koji je takođe bio deo rijalitija ,,Zadruga". 

 

 

Tomović je poznat, pored toga što je slomio mnoga ženska srca, da voli životinje, naročito pse. Imali smo priliku da vidimo koliko je on brinuo za svog psa, kog je poveo u rijaliti, jer bez njega nije želeo ni da bude deo ovog televizijskog formata. 

 

 

- To je ljubav, to se voli - bili su stihovi pesme koju je Tomović posvetio svom psu.

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

 

 BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading