STARLETA SKAKALA PO HAUBI I TUKLA DEČKA: Ana Jovanović KRILA od javnosti turbulentnu vezu, a OVO je sve IZNENADILO!

Autor:

Zadruga

13.12.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova učesnica Zadruge, Ana Jovanović je ranije bila u skandalu, kada je skakala na automobil i lomila brisače dečku, jer su se posvađali oko telefona.

STARLETA SKAKALA PO HAUBI I TUKLA DEČKA: Ana Jovanović KRILA od javnosti turbulentnu vezu, a OVO je sve IZNENADILO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović je sinoć ušla u "Zadrugu", a predstavila se kao fina devojka. Ana je rekla da poznaje Mateju Matijevića, ali i da joj se ne sviđa ponašanje Tare Simov.

Blic.rs je došao do dokaza da je Ana bila uhapšena zbog droge, koja je bila u posedu njenog momka.

 

 

- Anin momak bio je hapšen zbog droge, a ona se u tom trenutku našla sa njim. Oboje su u tom trenutku bili uhapšeni - poručuje izvor za "Blic".

Takođe, nove informacije su izašle na videlo, a to su da je Ana imala vrlo turbulentan odnos sa svojim dečkom. Navodno, isplivao je video na kom Ana i njen partner ulaze u fizički okršaj zbog telefona.

 

 

Na video se vidi kako se parkiraju u jednom naselju i kako zadrugarka viče "Vrati mi telefon", a nakon toga je krenulo otimanje oko istog.

Zatim, momak je ušao u automobil i krenuo, a starleta se popela na haubu automobila i lomila mu je brisače, dok je njen dečko sve vreme vozio, prenosi Kurir.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dera

13.12.2021 11:45

I ova ušla da poveća nivo nasilja u Zadruzi.