SAŠKA KARAN ŽESTOKO OSUDILA LJUBAVNI TROUGAO: Dejan je JADAN, od Cara mi se POVRAĆA, a pogledajte ŠTA je rekla za DALILU!

Autor:

Zadruga

07.12.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan bez dlake na jeziku osudila ljubavni trougao između Dejana i Dalile Dragojević i Filipa Cara.

SAŠKA KARAN ŽESTOKO OSUDILA LJUBAVNI TROUGAO: Dejan je JADAN, od Cara mi se POVRAĆA, a pogledajte ŠTA je rekla za DALILU!

Foto: ST/D. KADIĆ

Bivša učesnica "Zadruge" Saška Karan redovno se oglašava na svom Instagram nalogu kako bi komentarisala dešavanja na velelepnom imanju.

 

 

Saška je žestoko osudila Dalilinu javno prevaru, kada je pred milionskim auditorijumom ostavila supruga Dejana Dragojevića.

 

 

- Rekla sam, ako bude došlo do seksa sa Filipom, Dalila je napravila neoprostivu stvar, za koju nema nikakvog opravdanja, sad nema nazad! Očigledno je da njihov brak nije funkcionisao, ali onda je trebalo da se razvede pre nego što je ušla u rijaliti, a ne da se zaljubi posle pet dana. Ma kako da ne, odjednom se ti kao zaljubiš i onda stavljaš na kocku nešto što ima vrednost i što je za normalne ljude svetinja, brak - kaže Saška za Pink.rs.

 

 

Pevačica nije stala samo na Dalili, već je potkačila i njenog bivšeg muža Dejana.

- Dejan je najobičniji konj. Dečko koji me nikada nije uvredio, mislila sam da je OK dečko, pristojan. On je sada nešto jadan. Alo, ako te neko neće, ne voli te, to ti kaže, pokaže delima, pa šta onda? Onda i ti njega ne treba da voliš! On je ponižen, pa je ponižen, da nema dalje. Ono najgore što je moglo da se desi se i desilo. Mogli su napolju da se razvedu i da uđu kao sveže razvedeni, to bi isto bilo zanimljivo. Međutim, eto, Dalila je izabrala drugu varijantu. Dejan se ponaša jadno, u jednu ruku mi ga je žao, a udrugu ruku se mislim: "Ma daj, čoveče, da li si ti normalan, opasulji se i digni glavu iznad toga". Javnost sve razume, jeste bruka i katastrofa, ali svu snaguje trebalo da smogne i da i on nađe sebi neku devojčicu u rijalitiju, pa kad izađe i ukoliko to ne opstane, onda neku dobru ženu. On je odličan dečko, ali ovo što sebi i sam priređuje... Gura se u mulj, živo blato. Mazohista. Ona ga spustila, a on se spušta još niže. Ne znam je l' Dalilina pi*ka zlatna kad se on tako ponaša.

 

 

Međutim, Saška nema reči hvale ni za Filipa Cara, te je rekla da se folirao kada je rekao da mu je bilo žao Dejana.

- Car je đilkoš. Van pameti je, povraćalo mi se kad je rekao da mu je žao Dejana. A šta mu je žao, kr*snuo si mu ženu i onda ti je nešto kao? To govori zbog naroda da ga ne bi napadali i da bi ih smekšao posle svega. To je takva ironija, cinizami dvoličnost. Odvratno! Povraća mi se i dok pričam o tome! Muškarce poput njega ne cenim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading