DALILA I MAJA U ŽESTOKOM OBRAČUNU OKO FILIPA CARA: Padale UVREDE i PROZIVKE (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Dalila Dragojević ušle su u sukob oko Filipa Cara.

DALILA I MAJA U ŽESTOKOM OBRAČUNU OKO FILIPA CARA: Padale UVREDE i PROZIVKE (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gosti u radio "Amneziji" su ovog popodneva bile ljute rivalke Maja Marinković i Dalila Dragojević, koje su samo nakon nekoliko minuta ušle u sukob oko Filipa Cara.

Voditelj Bane Čolak je upitao Maju Marinković zašto ne veruje svom dečku Filipu, a u sve to se umešala i njegova bivša devojka Dalila.

- Da li je moguće da toliko ne veruješ Caru - pitao je Bane

- Greška, pitala sam ga sinoć kako je to sve prošlo, verujem mu. Dalila je meni rekla da je sve bilo okej,a onda je rekla da se on njoj obratio na putu do ovde, ja to mogu da provalim po grimasi. Ona mi je rekla da ću videti neki klip, on mi je rekao da je odbio igricu, a onda je ona nešto pominjala. Ali posle sinoćne žurke mi je sve bilo jasno - isprčala je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Dalila

 

- Zbog čega ona rasprava sinoć u sobi - pitao ej Bane.

- Ja sam sinoć malo lagala, Za žetone sam rekla iskreni, ali bilo je i peckanja, ja sam ostavljena na najgori mogući način. Ne bih ništa komentarisala više, videćete kada izađete napolje imaćete prilike. Desila se sinoć situacija gde se on umešao ničim izazvano, mi smo se sinoć složili da se više ne vređamo - pričala je Dalila.

- Meni ništa nije jasno. Dalila, mnogo si kontaradiktorna sada, ja više ne znam kad ti lažeš. Ako nešto kažeš ti stojiš iza toga, ali da je neko hteo nešto taj neko bi uradio. Nisam maloumna, moj mozak ne može da konta ko da se neko kune, a sada priča drugu priču - drala se Maja.

- Ja ovde imam pravo da se igram rečima, dovoljno sam rekla, meni je babo svetinja - rekla je Dalila.

- Ja ovo ne mogu da slušam,. Ko ovde koga je*e lud zbunjenog ili lud ludog - rekla je Maja.

Detaljnije u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

08.12.2021 17:17

Preljubnica iz Sepka i sinoc nije malo lagala . Mnogoooooo je lagala protiv Cara , a najprizemnijim recnikom ga vredjala kao i njegovu familiju koju i ne poznaje, pokazivala mu srednji prst. Olajavala je Cara i lagala o njemu kod Djedovica, Saleta, Lepog Mice, Milice za desavanja posle Amidzija....a sve to slusao i njen muz Slino. Ona nastoji da PREKO DRUGIH ucesnika ( Sline, retarda Saleta ) napravi konfliktnu situaciju Caru , te , da ga isprovocira na fizicki kontakt kako bi bio diskvalifikovan. Zasto ne prikazu klip gde je preljubnica kod Amidzija rekla , da je Filip njena najveca ljubav ? Ali, posto je Car i dalje nece , ona je sve vise osvetoljubivija, laze, ponasa se kao i Miljana. Samo, preljubnica to mnogo perfidnije radi - preko svog copora : muza Sline koji sada nesto kurci , zaljubljenog retarda Saleta. Da joj je babo svetinja kao sto ksze, ne bi ga valjda vredjala time sto se javno sex*la sa svalerom, sto cini preljubu , sto pusi , sto pije , sto psuje ...sto nijedna veroispovest takve postupke ne podrzava !!!

jaca

09.12.2021 08:23

ova opajdara dalila stalno iyvrce oricu o caru puce od ljubomore i besa pa i sada u radiu laye