MIARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS: Miljana me LAŽE za honorar, sve daje ZOLI!

Autor:

Zadruga

07.12.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je napokon rešila da progovori o Miljaninom honoraru.

MIARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS: Miljana me LAŽE za honorar, sve daje ZOLI!

Foto: instagram.com

Marija Kulić oglasila se povodom navoda da Miljana Kulić unapred uzima honorar iz rijalitija kako bi vratila dug od bivšeg dečka Lazara Čolića Zole

 

 

- Ona se oko novca sve dogovara sa produkcijom, pa mene slaže. Ako joj produkcija isplati tri honorara unapred, Miljana meni kaže da su joj dali dva, kako bi jedan mogla da preusmeri na Zolu. Šta su njih dvoje novca potrošili, mogli su pola stana da kupe. Miljana me uvek laže oko zarade iz rijalitija - rekla je Marija za Blic.rs

 

 

Kulićeva se već neko vreme bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila da li joj se zdravstveno stanje poboljšalo.

- Imala sam operaciju štitne žlezde. To mi je bila treća operacija ove godine, ali hvala bogu problem je bio benigan. Moje stanje je mirno, videćemo šta će dalje biti – zaključuje Kulićeva.

 

 

Marija se na kratko osvrnula i na Ivana Marinkovića, sa kojim njena ćerka Miljana ima dete. Kulićeva kaže da Ivana sin ne interesuje, kao i da se nije potrudio ni da stupi u kontakt sa njima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivan Marinković

 

- Niti pita za dete, niti ga ono interesuje. Ništa mu ne kupi, ni ne pošalje. On je njegov otac, ali to njega očigledno ne interesuje. Prošle godine mu je u Šimanovce za Novu godinu odneo paketić i to se čuo sa mojim suprugom Sinišom preko telefona. Šta očekivati od jednog alkoholičara? Ja sam odmah na početku veze znala da od toga nema ništa. Znaš kad će se setiti Željka? Kad ona postane neko i nešto, pa će mu onda dolaziti i tražiti da mu finansijki pomaže. To je ološ – kaže Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Zana

08.12.2021 04:39

Zeno, ti razmisljas o kcerkinom honoraru, a ne vidis da ti je kcerka bolesna . Namesto da se leci, i ti je guras onakvu , godinama zaredom, u rijaliti. Uzas.

Jelena jovanović

09.12.2021 10:48

Miljanin problem nije Zola nego to što niko neće da bude sa njom. Zaboravila bi ona njega odavno da je bilo ko hteo da bude sa njom. Ona je svesna toga i zato ga je kupovala. Za njeno mentalno stanje je pre svega kriva porodica. Pa njih petoro godinama živi od rijalitija.