CAR POČEO DA PROGANJA MAJU, ZBOG ČORBE: Filip se uplašio kao mali miš, pa Marinkovićevoj dao ULTIMATUM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.12.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car zapretio je Maji Marinković da će raskinuti sa njom, ukoliko ne bude ispoštovala njihov dogovor.

CAR POČEO DA PROGANJA MAJU, ZBOG ČORBE: Filip se uplašio kao mali miš, pa Marinkovićevoj dao ULTIMATUM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Milan Janković Čorba prošle noći ušao je u rijaliti ,,Zadruga 5" kao ravnopravni takmičar, a svi su čekali da vide reakciju Maje Marinković, njegove bivše devojke i Filipa Cara, njegovog ljutog rivala. 

Maja i Car su bili šokirani Čorbinim ulaskom, kom se definitivno nisu nadali, ali su odlučili da se drže zajedno i odglume što bolje njihov idiličan odnos. Iako smo prethodnih nedelja svakodnevno gledali makljažu Maje i Car, po Čorbinom ulasku, sve se promenilo, izgleda da im je Janković uneo vedrinu u odnos. Car nije ispuštao Maju iz vida, pa ju je sve vreme ljubio i obasipao strastima, pokušavajući Čorbi da nametne da su njih dvoje srećni. 

 

 

 

 

Da se Car uplašio Čorbe i da mu nije svejedno, jer zna da je Maja slaba na njega, govori i činjenica da je devojci uputio žestok ultimatum. Naime, u uzolaciji, Čorba je poručio Maji da ukoliko dođe do maloh flerta sa Čorbom, da će odmah raskinuti sa njom. 

- Ja ne trpim takve stvari. Jer ja kofu g*vana jedem da bih bio sa tobom u vezi. Tvoje ponašanje, agresivnost, pa da još da mi se sprdaš tako. Ako budu pogledi, pesme sa Čorbom, odmah ću da te otkantam. Nisam naivan, ni glup - rekao je Car, pa ustao iz kreveta.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading